Op zoek naar een volgende stap in je loopbaan?

Dé community voor werkzoekenden

JobOn is de landelijke community voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan. Vanuit onze programma's en met inzet van onze vrijwilligers en in samenwerking met partners bieden wij activiteiten voor werkzoekenden in hun zoektocht naar passend werk.

Dit doen we door het organiseren van workshops, trainingen, webinars en wandelingen. Wij werken aan vaardigheden en bieden kennis, inspiratie én een netwerk. Je bent van harte welkom in de JobOn leercommunity voor jouw stap naar de ideale werkomgeving. Al onze activiteiten zijn kosteloos bij te wonen en mogelijk gemaakt vanuit financiering vanuit Gemeenten en fondsen en door inzet van vele vrijwilligers, die maatschappelijk een bijdrage willen leveren door werkzoekenden te helpen met de stap in de loopbaan. 

Volg onze actuele agenda of doe mee met de volgende programma's:

Talentprogramma

Het JobOn Talentpogramma is een unieke opleiding waarbij we werkzoekenden, met of zonder baan, opleiden tot eventmanager. Bij dit programma leren we door te handelen vanuit jouw leervraag. Jij bent aan zet, maar je staat er niet alleen voor. Je werkt samen met de eventmanagers van jouw startgroep en met jouw regio en je wordt begeleid door het vaste kernteam van JobOn.

Inmiddels hebben ruim 2.200 mensen ons programma doorlopen en organiseren 55 actieve eventmanagers events. Maandelijks hebben wij bijeenkomsten, waar we elkaar ontmoeten. Of bij Seats2Meet in Utrecht of online. Wij verwelkomen je graag! Benieuwd? Lees het verhaal van eventmanager Monique de Wit. 

 

FutureLab

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel. De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake worden je tegenwoordig om de oren gegooid. De tieners van nu groeien ermee op, maar de wat oudere doelgroep staat hierbij nog weleens voor uitdagingen. Herken jij dit? Daarom is de training FutureLab. Een afwisselende, leerzame en inspirerende online ontdekkingsreis. Deelnemer Wendy vertelt hoe de training haar vertrouwen en nieuwe inzichten heeft gegeven. 

 

Beschikb@@r

Wij streven naar een inclusieve en toegankelijke arbeidsmarkt, waarin iedereen kan meedoen en er geen talent verloren gaat. Vanuit de online community #Beschikb@@r brengen we vraag en aanbod bij elkaar.

Op zoek naar werk? Word lid van de groep en gebruik deze pagina voor het vinden van jouw ideale baan of doe mee met onze workshops die wij organiseren voor werkzoekenden. Lees het verhaal van Margriet Hekkert die uit ervaring weet hoe is om met een chronische ziekte weer aan de slag te gaan. 

 

Nationale Werkbezoekdag

Ben je op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Kijk mee achter de schermen bij bedrijven, organisaties of professionals op 20 november 2024. Altijd meer willen weten over een bepaalde bedrijfscultuur, branche of vakgebied? Dat kan op 20 november 2024! Benieuwd hoe deze dag uitpakte voor Lissa Hollmann en Miriam Wickham? Lees het verhaal hier.