Digitaal bewust werken aan jouw loopbaan

Training FutureLab

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel. De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake worden je tegenwoordig om de oren gegooid. De tieners van nu groeien ermee op, maar de wat oudere doelgroep staat hierbij nog weleens voor uitdagingen. Herken jij dit? Daarom is de training FutureLab ontwikkeld. Een afwisselende, leerzame en inspirerende online ontdekkingsreis.  

Hoe ziet het programma van FutureLab eruit?

Het FutureLab programma doorloop je in een maand en bestaat uit twee coachgesprekken, drie online bijeenkomsten via Zoom en e-learnings. 

 1. Intakegesprek met jouw coach 
  Na inschrijving voor het programma, ontvang je een mail waarin je jouw intakegesprek kunt inplannen. Het online intakegesprek duurt 20 minuten.
 2. Drie online bijeenkomsten (2 uur per keer)  
  • Lab 1 - Escape Room: door gebruik te maken van de basis digitale vaardigheden krijg je op een speelse manier inzicht in de belevingswereld van recruiters anno nu en in je eigen vaardigheden.
  • Lab 2 - Inspiratiesessie over digitalisering en de nieuwste digitale innovaties: Welke banen horen hierbij en welke kansen biedt het voor jou?
  • Lab 3 - Bootcamp! Ga aan de slag met het omzetten van de door jou opgedane inzichten uit de bijeenkomsten en maak een persoonlijk actieplan. Jij zet de eerste stap!
 3. E-learning
  Naast de bijeenkomsten volg je in je eigen tijd de e-learning van IAMDIGITAL. Je ontvangt de talenten- en drijfverentestmodules van Assessio Bloom. Ook vind je actuele vacatures passend bij je talenten in de module ‘Arbeidsmarktscan’’. 
 4. Adviesgesprek met jouw coach 
  Het FutureLab sluit je af met een adviesgesprek (30 min) met jouw coach. Je bespreekt jouw persoonlijke situatie, het actieplan en je ontvangt advies over mogelijke vervolgstappen.

Startdata FutureLab

Maandelijks is er de mogelijkheid om in te stromen en aanmelding is mogelijk voor de eerstvolgende twee trainingen.

Speciale editie in juli: FutureLab in 1 week!

Maandag 29 juli, woendsag 31 juli en donderdag 1 augustus van 9.50-12.00 uur. 

Augustus editie

Maandag 19 augustus, maandag 26 augustus en maandag 2 september van 9.50-12.00 uur. 

De aanmelding is altijd voor alle drie de labs (2 uur per lab), noteer deze 3 data in je agenda. Deelname aan losse labs is niet mogelijk. Doe je mee? Vul dan onderstaande webformulier in zodat we contact met je kunnen opnemen.

Indien je de ingestuurde gegevens wilt aanpassen of verwijderen, dan kan je contact met ons opnemen. Bekijk voordat je het formulier invult ook de Algemene Voorwaarden & Privacy-Verklaring van JobOn.

Ja, ik heb interesse!

Wat levert FutureLab je op?

 • Kennis opdoen over technologische ontwikkelingen
 • Inzicht in digitale vaardigheden en jouw talent
 • Contacten met andere werkzoekenden
 • Loopbaancoaching
 • Meer kans op een passende baan

Ben jij enthousiast geworden en wil je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Nieuwe vaardigheden leren? Een overstap maken naar de ICT? Mis deze kans dan niet en meld je aan. Deelname aan de training bedraagt € 1.500,-, maar dankzij speciale subsidies kan je kosteloos deelnemen aan het FutureLab.