Ontdek en versterk jouw kansen op de arbeidsmarkt

FutureLab

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel. De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake worden je tegenwoordig om de oren gegooid. De tieners van nu groeien ermee op, maar de wat oudere doelgroep staat hierbij nog weleens voor uitdagingen. Daarom is er nu Futurelab! Een uitdagende, leerzame en vooral inspirerende online ontdekkingsreis voor werkzoekenden om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten! Dit alles op een speelse en leuke manier.

Ik kan niet op deze datum?!

Dat is vervelend! Kijk onderaan deze pagina naar de overige data of neem contact op met Willy, onze coach voor FutureLab om zo geïnformeerd te worden over toekomstige data en opties: willy@jobon.nl

Ontdek nieuwe kansen
In een serie van 3 online bijeenkomsten via Zoom ga je op ontdekkingsreis. We geven je een kijkje in de veranderende digitale wereld en helpen we je met het maken van een plan van aanpak om jouw talenten verder te ontwikkelen. Na afloop ben je je meer bewust van de huidige ontwikkelingen op dit gebied en weet je de weg om nieuwe stappen te zetten in de sterk veranderende arbeidsmarkt. Wat denk je?Pak je kans en schrijf je snel in voor het eerstvolgende FutureLab!

Programma 

Het FutureLab programma duurt een maand en bestaat uit twee gesprekken en drie online bijeenkomsten via Zoom. 

  1. Intakegesprek met jouw persoonlijke coach (15 min)

  2. Drie online bijeenkomsten (via Zoom, 2 uur per keer) met tussendoor e-learnings als huiswerkopdracht.
    • Bijeenkomst 1 - Escape Room: door gebruik te maken van de basis digitale vaardigheden krijg je op een speelse manier inzicht in de belevingswereld van recruiters anno nu en in je eigen vaardigheden.
    • Bijeenkomst 2 - Inspiratiesessie over digitalisering en de nieuwste digitale innovaties: Welke banen horen hierbij en welke kansen biedt het voor jou?
    • Bijeenkomst 3 - Bootcamp! Ga aan de slag met het omzetten van de door jou opgedane inzichten uit de eerste bijeenkomsten om in een persoonlijk opleidingsplan met vervolgstappen.

  3. Afsluitend adviesgesprek met coach inclusief bespreking van vervolgmogelijkheden (30 min)

Ontwikkel jezelf en meld je nu aan!

Ben jij enthousiast geworden en wil je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten binnen een paar weken tijd? Wil je een volgende stap maken in je loopbaan? Mis deze kans dan niet en meld je aan. In 2022 zijn er verschillende startmomenten en edities van FutureLab. Deelname aan het programma bedraagt € 1.500,--, maar dankzij speciale subsidies kan je nu gratis deelnemen aan het FutureLab. Het aantal beschikbare plaatsen per editie is gelimiteerd.

FutureLab

FutureLab is voor iedereen die benieuwd is waar hij/zij staat in zijn digitale ontdekkingsreis op de arbeidsmarkt. De eerste volgende startdata van FutureLab staan op deze pagina, meld je aan! Elk progrmma bestaat uit drie sessies, zorg dat je alle drie de data beschikbaar bent. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst plan je via Zoom een online intakegesprek met coach Willy. Je kunt nu aanmelden en dan ontvang je later per mail een uitnodiging om het intakegesprek met Willy in te plannen.