Ontdek en versterk jouw kansen op een baan

FutureLab

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel. De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake worden je tegenwoordig om de oren gegooid. De tieners van nu groeien ermee op, maar de wat oudere doelgroep staat hierbij nog weleens voor uitdagingen. Daarom is er nu Futurelab voor iedereen die wil werken aan zijn loopbaan. Een uitdagende, leerzame en inspirerende online ontdekkingsreis om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten! Dit alles op een interactieve en laagdrempelige wijze. 

Opleiding

Het FutureLab programma duurt een maand en bestaat uit twee coachgesprekken en drie online bijeenkomsten via Zoom en e-learnings. 

  1. Intakegesprek met jouw persoonlijke coach 

  2. Drie online bijeenkomsten (via Zoom, 2 uur per keer)  
    • Bijeenkomst 1 - Escape Room: door gebruik te maken van de basis digitale vaardigheden krijg je op een speelse manier inzicht in de belevingswereld van recruiters anno nu en in je eigen vaardigheden.
    • Bijeenkomst 2 - Inspiratiesessie over digitalisering en de nieuwste digitale innovaties: Welke banen horen hierbij en welke kansen biedt het voor jou?
    • Bijeenkomst 3 - Bootcamp! Ga aan de slag met het omzetten van de door jou opgedane inzichten uit de eerste bijeenkomsten om in een persoonlijk opleidingsplan met vervolgstappen.

  3. Afsluitend adviesgesprek met coach inclusief bespreking van vervolgmogelijkheden.

Daarnaast volg je in eigen tijd een leerzame e-learning van I Am Digital en kan je tevens werken aan persoonlijke ontwikkeling middels het volgen van coachingsmodules én zelfs een arbeidsmarktscan behoort tot het programma. 

Ontwikkel jezelf en meld je nu aan!

Ben jij enthousiast geworden en wil je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Nieuwe vaardigheden leren? Een overstap maken naar de ICT? Mis deze kans dan niet en meld je aan. Deelname aan het programma bedraagt € 1.500,--, maar dankzij speciale subsidies kan je kosteloos deelnemen aan het FutureLab. 

Wij starten maandelijks met deze opleiding. Vragen over het programma, neem dan contact op met Willy, de coach voor FutureLab, zij informeert je graag verder over het programma willy@jobon.nl

Startdata FutureLab

Onze deelnemer Paula deelt haar ervaring

Het draait om persoonlijke verhalen en ervaringen. Wij vroegen Paula (deelnemer Futurelab 2022) om haar mening te geven over het programma. Luister naar haar verhaal.


I