Digitaal bewust werken aan jouw loopbaan

Training FutureLab

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan razendsnel. De digitalisering neemt toe en termen als Artificial Intelligence, robotisering en deepfake worden je tegenwoordig om de oren gegooid. De tieners van nu groeien ermee op, maar de wat oudere doelgroep staat hierbij nog weleens voor uitdagingen. Herken jij dit? Daarom is de training FutureLab. Een afwisselende, leerzame en inspirerende online ontdekkingsreis.  

Online training FutureLab

Het FutureLab programma duurt een maand en bestaat uit twee coachgesprekken en drie online bijeenkomsten via Zoom en e-learnings. 

  1. Intakegesprek met jouw persoonlijke coach 

  2. Drie online bijeenkomsten (via Zoom, 2 uur per keer)  
    • Bijeenkomst 1 - Escape Room: door gebruik te maken van de basis digitale vaardigheden krijg je op een speelse manier inzicht in de belevingswereld van recruiters anno nu en in je eigen vaardigheden.
    • Bijeenkomst 2 - Inspiratiesessie over digitalisering en de nieuwste digitale innovaties: Welke banen horen hierbij en welke kansen biedt het voor jou?
    • Bijeenkomst 3 - Bootcamp! Ga aan de slag met het omzetten van de door jou opgedane inzichten uit de eerste bijeenkomsten om in een persoonlijk opleidingsplan met vervolgstappen.

  3. Afsluitend adviesgesprek met coach inclusief bespreking van vervolgmogelijkheden.

Daarnaast volg je in eigen tijd een e-learning van I Am Digital en kan je  werken aan persoonlijke ontwikkeling middels het volgen van coachingsmodules van eelloo. Ook een arbeidsmarktscan behoort tot de mogelijkheden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Nieuwe vaardigheden leren? Een overstap maken naar de ICT? Mis deze kans dan niet en meld je aan. Deelname aan het programma bedraagt € 1.500,--, maar dankzij speciale subsidies kan je kosteloos deelnemen aan het FutureLab. 

Wij starten maandelijks met deze opleiding. Vragen over het programma, neem dan contact op met Willy, de coach voor FutureLab, zij informeert je graag verder over het programma willy@jobon.nl

Startdata FutureLab

Maandelijks is er de mogelijkheid om in te stromen en aanmelding is mogelijk voor de eerstvolgende twee trainingen. Doe je mee? 

Aanmelden training juni

Aanmelden training september

Paula deelt haar ervaring

Het draait om persoonlijke verhalen en ervaringen. Wij vroegen Paula (deelnemer Futurelab 2022) om haar mening te geven over het programma.