Gratis loopbaancoaching twv €700

Gratis Coaching

JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden. Of je nu een baan hebt of niet, JobOn helpt je met je volgende stap. Via online trainingen en webinars bieden we inspiratie voor iedereen die een volgende stap in zijn of haar carrière wil zetten.

Nu bieden we echter iets extra's! Naast de groepsbijeenkomsten bieden we nu 100 werkzoekenden uit ons netwerk de mogelijkheid om een gratis coachingstraject met een gecertficeerde loopbaancoach te volgen. We kunnen dit aanbieden dankzij de Nederland-Leert-Door subsidie vanuit de overheid. Dankzij deze regeling kunnen we een traject van €700 aanbieden, dit traject bestaat uit 4 (online) coachingsgesprekken, een arbeidsmarktscan en drie webinars van JobOn.

Wil jij richting geven aan je zoektocht en samen met een coach in een aantal sessies stappen maken? Laat dan hieronder je gegevens achter, we nemen daarna contact met je op zodat je vanaf december aan de slag kunt!

Praktisch
Als je het formulier invult dan zorgen we dat jij vanaf december aan de slag kunt met een coach. In onderling overleg plannen jullie vervolgens een intake in en dan kan het proces starten. Indien er geen match is, dan matchen we samen met die coach aan een andere coach uit ons netwerk. Bij inschrijving verwachten we dat jij dus echt met het Ontwikkeladvies aan de slag gaat en het traject van vier gesprekken met ons doorloopt.

Heb je een vraag? Stuur een mail naar coach@jobon.nl

Gratis coaching