Wij geloven in de kracht van ontmoetingen

Events in de buurt van

Slim en efficiënt solliciteren anno nu
di 02 jun

Online

 • solliciteren

Slim en efficiënt solliciteren anno nu

Op 21 April was Wendy ook te zien bij ons, haar enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat je  na de webinar direct overgaat in actie. Dus op veler verzoek keert ze terug. Heb je vorige keer niet kunnen kijken, meld je dan nu direct aan!Je wilt graag een andere baan en ziet een leuke vacature. Hoe kom je er achter of deze baanbij jou past? Hoe check je je aannames over wat er in de vacature staat? Hoe kom je erachter wat het bedrijf écht zoekt en voorkom je een mismatch?En als dan je solliciteert is het van belang om een CV en brief te sturen waarmee je op de JA stapel komt. En je die uitnodiging kri jgt om op gesprek te komen! Een goede analyse van de vacature en een CV en Brief Anno nu zijn het eerste wat je nodig hebt om jezelf authentiek en onderscheidend te presenteren.Na dit Webinar:- Weet je hoe je een vacature moet lezen en ‘coderen’ om erachter te komen of dit de baan is die bij jou past.- Snap je de meerwaarde van bellen voordat je solliciteert- Weet je hoe je een krachtig en persoonlijk CV en onderscheidende brief maakt die ervoor zorgt jouw kans op een gesprek met 70% is vergroot!- Weet je welke mindset jij nodig hebt om door Slim & Efficiënt te solliciteren de baan te vinden die echt bij jou past!

Doen is de beste manier van denken
di 02 jun

Online

 • ondernemerschap

Doen is de beste manier van denken

Doen is de beste manier van denken’ is een vurig betoog over de noodzaak van actie in een turbulente tijd waarin verandering steeds sneller lijkt te gaan. En daar waar verandering sneller gaat dan ons veranderend vermogen toestaat zijn nieuwe vaardigheden en strategieën nodig. Veel organisaties worstelen met hun verschijningsvorm en steeds meer werknemers zijn de reorganisaties zat en willen hun vakmanschap weer met plezier kunnen uitoefenen.Het ‘doen’ en het ‘denken’ worden in deze online lezing van de Vrije Denkers nadrukkelijk met elkaar in verbinding gebracht en meer ‘vrijheid’ van denken en doen is daarin essentieel. De Vrije Denkers hebben met "doen is de beste manier van denken" al vaker het podium gepakt bij JobOn. Dinsdag 2 juni gaan we echter verder en bieden ze verdieping met de training "‘Hoe dan? Doe dan!’": 'Wij willen de mensen nog meer verleiden om in de doe-stand te komen en te blijven. Met ‘Hoe dan? Doe dan!’ reiken we een aantal instrumenten aan om direct mee aan de slag te kunnen. Thema’s zoals: elke dag 1% beter, invloed 10x vergroten, ontwerpen van startlijn ipv finishlijn komen aan de orde.'Arthur en Patrick verzorgen vaak workshops voor werkzoekenden. Eén van de deelnemers van één van de sessies:  "Tijdens de workshop ‘Doen is de beste manier van denken’ realiseerde ik mij dat ik in mijn zoektocht langzamerhand het geloof en vertrouwen had verloren dat het ooit nog goed zou komen, waardoor ik mij ongemerkt steeds meer geïsoleerd had van de buitenwereld. En nu, door mij opnieuw verbonden te hebben gevoeld met de mensen die net als ik ervoor kiezen om trouw te blijven aan wie zij zijn en waar zij voor staan, werden mijn vertrouwen, gedrevenheid en passie plotseling weer voelbaar in heel mijn lijf. Alsof er een knop werd omgezet. Ik voelde een enorme verbondenheid met Arthur en Patrick en hun verhaal en het werd mij duidelijk dat ik helemaal niet alleen ben. Ik ben eraan herinnerd dat er meer mensen zijn die streven naar en behoefte hebben aan een andere manier van doen en denken. Ik kreeg direct weer zin om met frisse energie er tegenaan te gaan. Zij inspireerden mij om de verbinding met anderen weer op te zoeken en aan te gaan. Met andere woorden: DOEN! Zij gaven mij het gevoel van herkenning en erkenning en dat voelde als thuiskomen. Ik kan er nu weer vol voor gaan! "Wil jij de maand juni ook met volle energie starten? Meld je dan nu aan via de zwarte button!

event is vol!
Dress for Success
di 02 jun

Online

 • personal branding

Dress for Success

De workshop ‘Dress for Success’ gaat over het inzetten van kleding om zichtbaarder te worden en de juiste boodschap uit te stralen. Je leert hoe je, in een bepaalde context, kleding gebruikt om je doel te bereiken. Hoe je er succesvol mee communiceert en niet alleen gezien maar ook gehoord wordt. Er wordt gewerkt met de methode van de Stijlcategorieën. Een hulpmiddel dat in één oogopslag de boodschap van kleding bepaalt.    

 • wo 03 jun
  • solliciteren

  Online meetup Zeist

  Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Zeist en de Regionale Sociale Dienst 'Kromme Rijn Heuvelrug'. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de omgeving van Zeist deze online netwerkbijeenkomst. Woon je in de buurt en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun

  Online

  • solliciteren

  Online meetup Leiden

  Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Leiden en DZB. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de omgeving van Leiden deze online netwerkbijeenkomst. Woon je in de buurt en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun

  Online

  • solliciteren

  Online meetup Hoorn

  Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Hoorn. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de regio Hoorn deze online netwerkbijeenkomst. Woon je in de buurt en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun

  Online

  • solliciteren

  Online meetup Helmond

  Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Helmond. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de regio Helmond (/Eindhoven) deze online netwerkbijeenkomst. Woon je dus in Helmond en omstreken? En wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun

  Online

  • solliciteren

  Online meetup Hengelo

  Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekenden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met de gemeente Hengelo. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit de regio Hengelo deze online  netwerkbijeenkomst. Woon je dus in Twente en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun

  Online

  • solliciteren

  Online meetup Vlaardingen

  Tijdens deze online meet-up helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en we gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan je tijdens de online meet-up misschien wel een partner in crime vinden die als een soort sollicitatiemaatje vaker één-op-één met je kan sparren.Bij deze meet-up staan we ook stil bij solliciteren in tijden van corona, dus online solliciteren via video! Hoe zorg je dat je goed bent voorbereid om op een online sollicitatiegesprek? En hoe zorg je dat jouw pitch goed overkomt? We gaan met elkaar oefenenen en we delen onderling opbouwende feedback. Pieter Vermeer is oprichter van JobOn en hij heeft jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van werkzoekeden bij het maken van een krachtige video-pitch, deze tips zal hij delen. In deze meet-up is er volop ruimte om te netwerken met deelnemers uit jouw eigen regio, maar kijken we dus ook samen naar elkaars pitch. Heb je nog geen idee wat voor een baan je zoekt? Dat is geen probleem, met elkaar proberen we hier focus bij aan te brengen.JobOn heeft een samenwerking met Stroomopwaarts, het participatiebedrijf van de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Normaal gesproken organiseren we in die regio fysieke netwerkbijeenkomsten, vanwege de corona crisis kan dat momenteel niet. Daarom bieden we speciaal voor inwoners vanuit die regio deze online meet-up aan. Woon je dus in de regio Vlaardingen (/Schiedam / Maassluis) en wil jij je netwerk vergroten? Meld je aan!

 • wo 03 jun
  event is vol!

  Utrecht

  • solliciteren

  Daten en solliciteren, what's the difference?

  "Wat moet ik zeggen om een goede indruk te maken"? "Zou mijn gesprekspartner me wel leuk en goed genoeg vinden?" "Heb ik wel de juiste outfit aangetrokken?".Flitsen deze gedachten door je heen tijdens een sollicitatiegesprek? Gefeliciteerd, je bent niet de enige. Flitsen deze gedachten door je heen tijdens een date? Gefeliciteerd, je bent wederom niet de enige.Daten en solliciteren, twee verschillende activiteiten, maar toch met ontzettend veel overeenkomsten.Tijdens deze interactieve workshop leer je de belangrijkste overeenkomsten tussen daten en solliciteren en hoe je deze overeenkomsten in jouw voordeel kunt gebruiken om beter en relaxter te solliciteren. Je leert onder andere een vertrouwde sfeer te creëren en meer op jezelf te vertrouwen.Leuke bonus voor de vrijgezelle deelnemers: je verbetert meteen je datevaardigheden.Over de spreker:Sollicitatiebrieven schrijven, dat kon Eline wel. Niet voor niets gaf ze voor JobOn driemaal de workshop "schrijf de winnende sollicitatiebrief". Maar daarna… het sollicitatiegesprek. Dat ging soms wat minder soepel. Totdat Eline ontdekte dat ze tijdens een sollicitatiegesprek simpelweg haar datingvaardigheden kon inzetten. Die datingvaardigheden had ze niet altijd. Soms waren haar dates een groot succes, soms een regelrecht fiasco. Dat vond ze zo interessant, dat ze zich een tijdje vol overgave heeft gestort in de wondere wereld van het flirten en daten. Ze verslond boeken, blogs en filmpjes, bracht dit in de praktijk en begon patronen te zien. Ze bestookte haar vrienden met ongevraagd datingadvies.Eline leert jou graag hoe je datingvaardigheden kunt inzetten om te netwerken en te solliciteren. En nee, solliciteren is niet eng. Net als daten. Beiden zijn gewoon hartstikke leuk. Ten minste, als je weet wat je doet!

 • wo 03 jun
  • coaching

  Wilskracht kun je trainen!

  Wilskracht is het vermogen om te doen wat je moet doen, ook als je daar geen zin in hebt. Beschik je over voldoende wilskracht dan kun je je gedrag plaatsen in een ruimer tijdsbestek en voorkom je dat je uitstelgedrag vertoont of toegeeft aan acute verleidingen. Nog meer dan intelligentie is wilskracht van belang voor het behalen van succes bij het solliciteren.De vraag is: kun je je wilskracht vergroten? Het antwoord is: ja! Wilskracht is net als spierkracht en kun je trainen. Hoe je dat doet, word je tijdens deze workshop in 3 heldere stappen duidelijk.Christel van Spengler is voedingsdeskundige en leefstijlcoach. Zij begeleidt mensen in gedragsverandering. Het trainen van wilskracht is hier een essentieel onderdeel van. Door inzicht te geven in de werking van ons brein, leert zij jou op een efficiënte wijze gebruik te maken van dat systeem met als resultaat dat je je zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen vergroot. Hierdoor kun je de focus houden op dat wat jij wilt bereiken en echt belangrijk vindt.    

 • wo 03 jun

  Online

  • coaching

  Sterker door Ellende; post-traumatische groei biedt troost bij tegenslag!

  Ingrijpende gebeurtenissen kunnen je leven compleet op de kop zetten. Of het nu ontslag, het krijgen van een levensbedreigende ziekte is, meemaken van een burn-out, zien gebeuren van een vreselijk ongeluk, verliezen van je geliefde, etcetera. Het is heftig en ingrijpend. Daar bestaan negatieve beelden over.  Maar ze kunnen je levensloop óók in positieve zin compleet transformeren. Je kunt het bij mensen herkennen als ze erover praten alsof hun leven in ‘stukjes’ is gedeeld, zoals: “sinds mijn ongeluk ben ik een ander mens, ik geniet veel meer van het leven”, “mijn wereld stortte in toen ik mijn baan verloor, maar achteraf is dat het beste wat me in mijn leven is overkomen”. Als je midden in de ellende zit, heb je weinig aan teksten als ‘je komt er sterker uit’. Toch kun je sterker worden door ellende.Wat is PostTraumatische Groei? Groeien door tegenslag heet in de wetenschap PostTraumatische Groei (PTG). PTG verwijst naar emotionele groei en positieve psychologische veranderingen door het worstelen met allerlei klachten, een persoonlijke crisis of moeilijke omstandigheden. PTG leidt tot transformatie. Dat betekent dat veranderingen blijvend zijn en je er sterker en wijzer uitkomt. Je ervaart daardoor een hogere kwaliteit van leven.Over Greet VonkGreet (1964) is Master Practitioner Coach en deed wetenschappelijk onderzoek naar PostTraumatische Groei. Haar onderzoek is recent gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift International Journal of Workplace Health Management. Samen met Anja Jongkind heeft zij hierover een boek geschreven, wat op 15 maart jl. uit is gekomen. Greet en Anja willen iedereen laten kennis maken met het gedachtegoed van PTG, vooral omdat het zo troostend kan zijn. Zeker in deze rare crisistijd, juist nu. 

 • do 04 jun

  Online

  • solliciteren

  Schrijf je loopbaan

  Ben je op zoek naar ander werk, maar kom je er niet goed uit? Ga dan schrijven! Schrijven zorgt voor overzicht, inzicht en uitzicht. Wat zich eerst vooral in je hoofd afspeelde staat opeens op papier waardoor je er met meer afstand naar kunt kijken, er nieuwe inzichten kunnen ontstaan en je in beweging kunt komen.Dit is de visie van loopbaancoach Marianne Panneman van wie in 2018 het boek 'Schrijf je Loopbaan' verscheen.Wat gaan we doen?In deze workshop ga je aan de hand van speelse, inspirerende schrijfopdrachten van Marianne o.a. onderzoeken waar je blij van wordt, wat je anders wilt en waar je nieuwsgierig naar bent. De aanpak is erop gericht je zoveel mogelijk úit je hoofd te halen en naar je hart te brengen. Dus niet lang nadenken en wikken en wegen, maar intuïtief, reflectief en associatief schrijven en je laten verrassen door je eigen inzichten, antwoorden en wijsheid.Behalve coach is Marianne trainer & ontwikkelaar van creatieve schrijfcursussen en -workshops gericht op persoonlijke groei. Al ruim 25 jaar begeleidt ze mensen naar werk dat écht bij hen past. Sinds 2003 vanuit haar praktijk Loopbaancreatie. 

 • do 04 jun

  Online

  • coaching

  Van droom naar werkelijkheid 2.0 (waargebeurd)

  Frank Rekers gaf eerder het webinar "van droom naar werkelijkheid”.Dit JobOn webinar heeft veel losgemaakt en daarmee is versie 2.0 ontwikkelt ! De weg van dromen naar doen kent veel stappen. Vaak blijven we dromen of haken we af.In het  webinar ‘Van Droom naar Werkelijkheid’ deelt Frank Rekers zijn ervaringen en met welke principes je verder komt waar anderen stoppen. Frank Rekers (1966) is auteur van het boek "van droom naar werkelijkheid "Frank bekrachtigt het proces van de essentie van persoonlijk leiderschap om doelen te bereiken aan de hand van zijn grote challenge, zijnde de roeitocht van 350 km over zee. Hij neemt je mee in de voorbereiding en de uitdagingen die overwonnen moesten worden.Dit webinar gaat over leiderschap, teamvorming (het wij-gevoel), zelfsturing en het belang van het hebben van waarden. Zo focust hij in op de voorwaarden voor succes.Wil jij praktische inspirerende levensinzichten krijgen aan de hand van de waargebeurde Challenge met prachtige voorbeelden? Leiderschaps-, ondernemerscoach en oud-marinier Frank Rekers neemt je mee naar levenslessen en maakt direct de vertaalslag naar jouw leven. Frank is 4Human, een toonaangevend training, coaching & adviesbureau op het gebied van persoonlijke- team- en organisatie ontwikkeling. Gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling  communicatie-verbetering, verandermanagement, gastvrijheid trajecten, energiemanagement (vitaliteit) en  loopbaanbegeleiding. Zijn werkwijze is open, direct, mensgericht, bewustwordend, inspirerend, interactief, leuk en praktisch: ‘vandaag geleerd morgen toegepast’.Zijn kracht is mensen te raken en tot de essentie te komen!

 • do 04 jun

  Online

  • coaching

  Transformeer teleurstelling in succes

  Persoonlijk Leiderschap: Zeggen wat je denkt, doen wat je zegt.Energy Management: Zorg ervoor dat je voldoende opgeladen aan elke uitdaging begint.Pak niet alleen de regie in handen voor de nieuwe baan, gebruik deze positieve energie ook voor alle aspecten in je leven:*Wat wil je nu echt? Daarbij komen moeilijke keuzes wat betekent dat jij ook durft te kiezen voor wat jij wilt.*Vind de positieve energie weer terug waardoor jij weer bruisend door het leven gaat. Dit neem je mee in je sollicitatie, je nieuwe werkplek en je leven hierbuiten.*Wat betekent Persoonlijk leiderschap en hoe integreer je deze filosofie in jouw reis?Timo is een life coach, spreker en trainer die vanuit het bedrijfsleven zijn hart heeft gevolgd. Hij heeft de keus voor zichzelf gemaakt om van zijn passie zijn vak te maken. Timo neemt je mee in deze zoektocht en laat zien hoe je aan duurzaam succes in je leven kunt bouwen. Hij brengt helderheid en inzichten op een energieke manier over waardoor je met zelfvertrouwen en geïnspireerd het webinar afsluit. 

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)