Wereld van Verschil: vertrouwen in je eigen gedragsstijl

Leerdoelen

  • Inzicht in je voorkeursgedrag, je valkuilen en hoe anderen jou zien
  • Leer over perceptie en gedragsstijlen
  • Ontmoet gelijkgestemden en leer van en met elkaar

Gedraag je!

Mensen lijken op elkaar, maar gelukkig zijn we ook allemaal weer verschillend. Zo ook in ons gedrag. De één is direct en enthousiast, terwijl de ander juist stil en afwachtend is. En waar sommigen nauwkeurig te werk gaan, pakken anderen het weer wat rommeliger aan. Het leuke van al die verschillende gedragsstijlen is dat je er iedere dag mee te maken krijgt en dat we al die stijlen nodig hebben om er samen een succes van te maken.

Jouw eigen stijl

In deze kennismakingsworkshop leer je jouw eigen stijl herkennen, zodat je dit op verschillende manieren kunt inzetten. Wil je graag leren hoe je in een sollicitatiegesprek je positief kunt onderscheiden van anderen? Hoe anderen jou waarnemen en hoe je die waarneming kunt beïnvloeden?

Op een interactieve, laagdrempelige en speelse manier krijg je inzicht in jouw eigen gedrag, jouw wijze van communiceren en dat van anderen! Je leert jezelf nog beter kennen en leert anderen echt begrijpen. Bonus is dat je het geleerde in veel verschillende situaties in je leven kunt toepassen.

Aan de slag

Vincent Kuyvenhoven laat je letterlijk op de landkaart "Wereld van Verschil" stappen. Jouw plaats op de kaart wordt bepaald door de vragenlijst die je vooraf instuurt. Je krijgt na de vragenlijst direct toegang tot een video waarin wordt toegelicht welk type je bent. Kijk naar de video en noteer welk type je bent. Tijdens de workshop gaan we hiermee aan de slag!

Maak werk van zelfvertrouwen!

Dit event is onderdeel van de maand: “Maak werk van zelfvertrouwen”. Bij JobOn geloven we dat zelfvertrouwen de sleutel is tot succes in je carrière. Gedurende deze maand gaan we samen op reis naar zelfvertrouwen! Bekijk hier alle workshops over zelfvertrouwen.

Blijf automatisch op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken automatisch alle nieuwe events, blogs en carrièrekansen.

Wie organiseert dit event?

trainer

Vincent Kuyvenhoven

Vincent heeft meer dan 25 jaar ervaring met alles wat met solliciteren te maken heeft. Hij is eigenaar van Zicht op Inzicht, sollicitatietrainer, loopbaancoach, coach en MapsTell Guide. Vincent verzorgt zowel individuele gesprekken als trainingen over alle aspecten die met solliciteren samenhangen en afgelopen zomer schreef hij het boek ‘Een nieuwe baan’.

eventmanager

Meike Geerlings

Het verbinden van mensen vind ik het leukste wat er is. Wanneer binnen een organisatie actief kennis wordt gedeeld, dan word ik daar erg blij van. Net als ruimte voor humor!

Blijf geloof houden en jezelf ontwikkelen. Het maakt je erg aantrekkelijk voor een toekomstige werkgever.

- Eventmanager: Priscilla