Wat wil ik?

Leerdoelen

  • Kom erachter wat je echt wilt in je werk

Hoe kom je erachter wat je echt wilt in je werk?

In deze webinar krijg je antwoord op deze vraag.

 

Je hebt in je carrière al heel wat gepresteerd en je weet dat je talenten hebt, maar je hebt al langere tijd het gevoel dat je de betekenis en zingeving mist.

Je hebt wel ideeën maar je twijfelt welke richting je op wilt. Die twijfel blijft maar knagen en je zet daardoor geen stap verder. Hoe kom je er nu achter wat je werkelijk wilt in je werk?


In deze actieve online workshop wordt je in 7 stappen geleid naar het antwoord op deze vraag.

 

Meer weten over Alex? Zie ook zijn website: www.alexberendsen.com

Wie organiseert dit event?

trainer

Alex Berendsen

Alex heeft zelf jaren geleden een carrièreswitch doorgemaakt en helpt nu ondernemende mensen werk te vinden waar ze voldoening en energie van krijgen. De kern waar Alex zijn cliënten mee helpt is op een diepere laag zelf je pad vinden zonder je teveel aan te passen aan wat anderen van je verwachten. Dat doet hij op zowel carrièregebied als in relaties.

eventmanager

Danny Stigter

Hallo! Ik ben Vrijwilligerscoördinator bij JobOn en heb het voorrecht dat ik per jaar heel veel mensen mag begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Als je bij ons Event manager wordt krijg je nieuwe impulsen, vergroot je je netwerk aanzienlijk en mag jij organiseren waar jij behoefte aan hebt! En mooiste is dat je daarmee anderen ook een kans geeft deze workshops gratis bij te wonen. Wil je meer weten? Meld je dan aan als Event manager!

Blijf geloof houden en jezelf ontwikkelen. Het maakt je erg aantrekkelijk voor een toekomstige werkgever.

- Priscilla (Team Hoorn)