• communicatie

 • personal branding

Versterk je online zichtbaarheid met goede content

Leerdoelen

 • Maak een aantrekkelijke video
 • Laat jezelf zien als professional
Wat is de meest effectieve en toegankelijke, manier om je gewenste publiek te bereiken, te boeien en te inspireren? Dat is een vraag waar Marieke het liefst én al lang mee bezig is. 

Eerst als dagbladjournalist (voor AD, NRC en NRC Next), later als managing editor (in de commerciële wereld) en zelfstandige (communicatie & reputatie). 

In het webinar vertelt Marieke hoe je video kunt inzetten om online zichtbaar en benaderbaar kunt zijn.
Of je nu eigen ondernemer bent, of professional op zoek naar een (andere) baan, zelf een goede video kunnen inspreken, opnemen en delen op social media, helpt je om de juiste kansen aan te trekken.

Maar video inzetten vergt natuurlijk wel wat van je:
 
-Hoe pak je dit technisch aan?
-Hoe zorg je voor een aantrekkelijk verhaal?
-Hoe kom je naturel over op beeld?
 
Marieke legt uit hoe je dit op een makkelijke, laagdrempelige manier kunt aanpakken, zodat je gelijk na het webinar zelf aan de slag kunt met het maken van een goede video.

Wil je last-minuten aanmelden en meekijken? Gebruik deze link: https://jobon.webinargeek.com/jobon-air-versterk-je-online-zichtbaarheid-met-goede-content  
 • eventmanager

  Pieter Vermeer

 • over de trainer

  Marieke Jansz

  Mentor in zichtbaarheid. Ik leer je hoe je jouw boodschap helder, inspirerend en aantrekkelijk verpakt in (een mooie stroom aan) verhalen en video's, en als je wilt ook op het podium. Al mijn ervaring vanuit journalistiek, communicatie, storytelling, video en TEDx sprekerscoaching zet ik daarbij in.

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)