Van burn-out naar balans

Leerdoelen

  • Kom erachter waarom een burn-out niet leuk, maar wel functioneel is
  • Leer hoe een burn-out ontstaat en hoe je dit bij jezelf of bij anderen kunt herkennen
  • Leer wat je zelf kunt doen om te voorkomen dat je afglijdt in een burn-out en als het zover is: hoe je er effectief weer uitkomt
  • Ontdek de vier pijlers van zelfzorg en neem jouw preventieplan op maat mee naar huis, met daarin de handvatten hoe jij het beste voor jezelf kunt zorgen

Kom én blijf uit die Burn-Out! 

Stressklachten en burn-out zijn hele gezonde reacties op alles wat de huidige maatschappij van ons vraagt. Want de mens is simpelweg niet gemaakt op wat wij allemaal willen en moeten van onszelf. Dus ons lichaam geeft een noodsignaal af!

Help! Wat nu?

De truc is om weer tot jezélf te komen, terug naar jouw basis. En te luisteren naar wat jij nu eigenlijk voelt en wilt. En daar ruimte aan te gaan geven. Zo kun jij zelf de regie terugpakken in je leven en stress en burn-out de baas blijven.

Klinkt leuk, maar hoe doe je dat dan in de praktijk? 

Zelfzorg is het antwoord. Maar goed, dit horen we zo vaak, je moet voor jezélf zorgen. Wat betekent dit nu eigenlijk? Wat is voor jezelf zorgen, hoe doe je dat? Is een warm bad of een paar rondjes sporten genoeg? Of is er meer? Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat jij in balans blijft? Hoe kom jij in contact met je emoties en hoe laat jij deze stromen? Wat geeft jouw leven zin? 

In deze workshop gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen en ga jij naar huis met jouw supportplan op maat! Wil je hiermee aan de slag? Meld je dan aan via de link!

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Petra Holman

professioneel coach bij stress en burn-out. Nieuwsgierig? www.PEETcoachingenadvies.nl

Kijk tegen welke overtuigingen jij aanloopt en ga daarmee aan de slag. Door ze om te buigen voor positieve overtuigingen zal jij datgene kunnen gaan doen wat je zo graag wilt.

- Rachel