Titus vertelt, een verhaal dat je raakt…

Leerdoelen

  • Krijg inspiratie en motivatie om door te gaan.
  • Laat je raken door een bijzonder verhaal.

“Kies de weg die bij jou past! Klinkt simpel, maar is best complex. Ik laat zien dat het kán. Mijn persoonlijke verhaal kenmerkt zich als traumatisch en heeft een grote impact gehad op mijn werkzame leven en dat van mijn sociale omgeving. Toch ben ik nu duurzaam inzetbaar.”

Grote inspiratiebron

Werk jij op de verkeerde plek en wil je het anders doen, maar weet je niet hoe? Of zit het tegen of heb jij behoefte aan een verhaal dat jou weer motiveert om verder te gaan? Tijdens deze online sessie deelt Titus zijn persoonlijke verhaal wat jou ongetwijfeld zal raken en inspireren. Ook is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen en tips uit te wisselen. Wij zien Titus als grote inspiratiebron voor iedereen die het nodig heeft.

Keuzes maken vanuit je hart

Zoals hij het zelf mooi zegt: “Je hoeft niet je eindbestemming te zien om een eerste stap te zetten. Ga op weg en maak bewust keuzes vanuit je hart. Sta open voor de mensen die op jouw pad komen, toon je kwetsbaarheid, luister, loop samen met ze op en ben eerlijk. Schakel, pak tijdig rust en stilte, bouw aan je conditie, zet je zintuigen open en houd rekening met je omgeving. Op het kruispunt waar wij elkaar treffen, kan ik je vertrouwen en gerichte aandacht geven zonder oordeel. Zodat je je gestimuleerd voelt om je naar eigen mogelijkheden te ontwikkelen en te bewegen naar de richting waar jij energie van krijgt en positieve impact mee creëert.”

Wie is Titus Radstake

Titus is 47 jaar en ondersteunt en begeleidt mensen en organisaties die proactief meedoen in de transitie naar passende zorg en passend werk. Het motiveert en stimuleert hem om als patiëntvertegenwoordiger en maatschappelijk ondernemer kansen en mogelijkheden te creëren voor mensen die proactief mee willen doen in de noodzakelijke transitie naar een toekomstbestendige en meer gelijkwaardige samenleving. Titus is Ambassadeur Uitkomstgerichte Zorg en oprichter van Zorg naar inclusie

-----------------------------------------

Dit event sluit ook aan bij een reeks events die wij organiseren in het kader van Beschikb@@r. Een initiatief om (kwetsbare) mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren, in contact te brengen met werkgevers. Via een speciale LinkedIn-groep kunnen deze mensen zichzelf in de spotlight zetten. Vanuit JobOn vinden we dat een goed idee, wij vinden het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk de eigen regie pakken over hun loopbaan.


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

trainer

Titus Radstake

Wat mij betreft zijn patiënten niet hun aandoening of diagnose. Ze zijn mensen met unieke verhalen die beschikken over waardevolle kennis en (leer)ervaringen. De maatschappij is zich daarvan niet altijd bewust met nadelige effecten voor de arbeidsmarkt en de gezondheid van de samenleving tot gevolg. Iedere werk(zoek)ende patiënt heeft een andere achtergrond, beweegt zich in een complexe omgeving en is steeds meer zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gezondheid en voor de keuzes die moeten worden gemaakt. Om met deze uitdagingen om te gaan en in zo goed mogelijke gezondheid mee te (blijven) doen, zijn autonomie, ontwikkelmogelijkheden, verbondenheid, een gezonde (werk)omgeving, betrouwbare informatie en ondersteuning op maat nodig. Met up-to-date ervaringskennis ondersteun ik (groepen) patiënten in en tijdens hun proces met (e)tools, coaching en advies op maat. Ik start met vragen stellen: waar heb je behoefte aan, wat wil en kun jezelf en welke ondersteuning heb je waar bij nodig? Vervolgens creëer ik kansen en mogelijkheden, zodat ze zich goed voorbereid en op eigen kracht stapsgewijs kunnen voortbewegen op de (terug)weg naar passend en betekenisvol werk. Ik draag hiermee bij aan een eerlijke kans op gezond leven, passende zorg en een meer inclusieve samenleving.

eventmanager

Petra Van der Vlugt

Petra is lid van het kernteam van JobOn: "Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten."

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)