• solliciteren

 • communicatie

Spreken als een pro!

Leerdoelen

 • Hoe gebruik je je stem optimaal?
 • Hoe stel je je voor tijdens een netwerk of sollicitatiegesprek?
 • Hoe kom je krachtig over met je stem?
Solliciteren is op zich al spannend genoeg, maar gelukkig kun je zelf veel voorbereiden.

Ooit gehoord van een luistergezicht? Of heb je ooit stilgestaan bij het feit dat je met je stem onbewust heel veel impact kunt maken?

Elke dag communiceren we en hierbij maken we gebruik van onze stem. Jouw stem bepaalt voor een groot deel hoe je overkomt. Bij een sollicitatiegesprek is het met name van belang om overtuigend over te komen, zodat je de baan kunt krijgen die je wilt.

Tijdens deze workshop geeft stemcoach en logopedist Janine de Widt oefeningen en tips hoe jij met jouw stem een onuitwisbare indruk achterlaat tijdens een gesprek. “Wij maken werk van jouw stem, zodat je een verpletterende indruk kunt achterlaten en je jouw stem in topconditie houdt”

Er zal aandacht worden besteed aan o.a. spreeksnelheid, intonatie, stemgebruik, adem en houding. 

Hoe stel je jezelf voor tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek? De eerste indruk wordt gemaakt binnen een paar seconden en die begint al bij de uitspraak van je naam. Hoe krachtig komt jij over?

Het is een interactieve workshop, we gaan oefenen met onze stem en wijze van spreken.  Aan het eind van de workshop weet hoe jij je spreken kunt optimaliseren. 

Wil jij meer impact maken met jouw stemgebruik? Wil je spreken als een pro? Doe dan mee en meld je snel aan!
 • eventmanager

  Irma Van Der Stelt

 • over de trainer

  Janine de Widt

  Je stem is als (beroeps)spreker je meest kostbare bezit daarom is het noodzakelijk om jouw stem optimaal te kunnen inzetten. ​ Ik help jou, als stemcoach en logopedist ,je stem krachtig te gebruiken, zodat jij jouw verhaal geloofwaardig en met volle overtuiging brengt , zonder stemklachten.

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)