Schrijf aanSPREKENDE teksten

Leerdoelen

  • Schrijven zoals je spreekt om je ideale klant aan te spreken
  • Vlotter schrijven terwijl je een uniek geluid laat horen
  • 2x zo snel social media posts en andere teksten schrijven
  • Ervaren hoe je schrijvend dichter bij jezelf komt, juist nu

De eerste twee schrijfworkshops in oktober en december 2020 waren een groot succes. Daarom organiseren wij, voor degene die dit ook willen meemaken, het gewoon nog een keer!

Schrijf aanSPREKENDE teksten

In je hoofd wordt denken al snel piekeren, maar 'op papier denken' leidt tot creatieve oplossingen en betere beslissingen. Mijn naam is Jessie van Loon en ik ben schrijfcoach. Mijn overtuiging: succesvolle ondernemers denken op papier.

Sinds 1999 ligt ik 24/7 op bed omdat ik niet kan zitten, staan ​​of lopen. In 2002 richtte ik mijn tekstbureau op, en sinds 2017 leer ik ondernemers vanuit Business Blog School hoe ze hun visie en kennis kunnen delen in aanSPREKENDE teksten.

Op dinsdag 13 april maak je in de online doe-workshop kennis met mijn schrijfmethode. Weinig theorie en veel doen, ervaren en bespreken.

Spreek de lezer aan: schrijf zoals je spreekt

Je hebt een spreekstem die je vrienden uit herkennen. Maar hoe zit het met je schrijfstem? Herkennen mensen die ook?

Met de schrijfoefeningen in de workshop ontdek je je eigen geluid. Je ervaart hoe je vanuit flow kan schrijven zonder het oordeel van je innerlijke criticus. Dat leidt tot teksten waar de lezer JOU in hoort, ook je naast hem staat.

Juist als je net voor jezelf begint, of als je een sollicitatiebrief moet schrijven, is het soms zoeken naar dat eigen geluid. Het kost ook moed om JEZELF te laten horen. Maar alleen dan spreek je met je teksten de klanten aan die écht bij je passen.

AanSPREKENDE teksten zorgen ervoor dat je bedrijf sneller groeit en je eerder wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Een mooie kans om te reflecteren

Tegen je papier kan je grenzeloos eerlijk zijn. Over je dromen, angsten, plannen, verlangens, verleden. Daardoor kom je, juist in deze tijd van afstand, dichter bij jezelf.

Wie organiseert dit event?

trainer

Jessie van Loon

Mijn naam is Jessie van Loon en ik ben schrijfcoach. Mijn overtuiging: succesvolle ondernemers denken op papier. Sinds 1999 ligt ik 24/7 op bed omdat ik niet kan zitten, staan ​​of lopen. In 2002 richtte ik mijn tekstbureau op, en sinds 2017 leer ik ondernemers vanuit Business Blog School hoe ze hun visie en kennis kunnen delen in aanSPREKENDE teksten.

eventmanager

Arlette Van Hoeven

Ik ben Arlette van Hoeven en ik krijg energie van het organiseren van evenementen of projecten. Ik ga voor het hele plaatje. Ik monitor en verzorg een evenement van A-Z. Ik ben een teamplayer en houd er van om met verschillende culturen samen te werken. Een echte doorzetter, dat ben ik, waarbij eerlijkheid en respect hoog in het vaandel staan.

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)