Pitstop

Leerdoelen

  • Meer inzicht in de kern van de belemmering
  • Meer regie op de verandering
  • Inspiratie en empowerment

Wat is de uitdaging waar jij voor staat? Als “een nieuwe baan vinden” jouw antwoord is op deze vraag, dan wil ik er nog een andere vraag stellen: “wat is jouw kijk op deze uitdaging?” Is het in jouw ogen een technisch vraagstuk van opgepoetste CV, glimmende sociale media presentie en de juiste vacature? Of sta je aan het begin van een zoektocht na jezelf?  Of ben je verzeilt geraakt in een spiegeltent, waar de maatschappelijke en jouw eigen verwachtingen jouw blik op jezelf en op de situatie jouw reflecties verwarren?

Hoe dan ook, hoe het verder gaat voor jou, wordt bepaald door jouw blik op de zak en jouw besluiten. De grote officiële, die je met iedereen deelt; de geheime, waar je het met jouw relaties over hebt en de intieme innerlijke, die je met jezelf uitmaakt. Van hieruit bepaal je jouw strategie en actions.  Wat je ook besluit.

Pitstop is de plek om deze heldere blik te verwerven. Door middel van de structuur van dit gesprek ga je jouw perspectief als jet ware afstoffen – verhelderen en de route naar jouw innerlijke besluiten vrij leggen. Zo dat je erachter kan staan.  Zo dat je van daaruit verder kan gaan. Kan kiezen wat je wilt en wat je nodig hebt. Een regelmatige Pitstop legt de kijk vrij op jouw GPS, functioneert als een katalysator op jouw weg naar succes van binnenuit.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Renate Schmitz

Ik ben op zoek naar werk waar in ik mijn talent en ervaringen in kwijt kan. De kern van mijn talent heet "Begrijpen". Dit is wat ik doe en wat kan. Als professional en als Mens. Ik hou ervan te berijpen wat er tussen mensen speelt, welke factoren er een rol spelen bij de innerlijke dynamiek van een persoon. Wat leid tot gedrag en hoe kan dit verandert worden. Naast een boekenkast van kennis beschik ik over twee kernvaardigheden die mij helpen: Luisteren en visualiseren. In vorm van beelden of in vorm van expressie en interventies. Ik vertel verhalen; ik verbind en ik laat zien wat er gaande is. Ervaring heb als Managementtrainer, Coach, Therapeut en als Guide en Gids in Amsterdam. Ik ben van origine Duits en Dyslectisch. Van daar

Sta open voor alle mogelijkheden die op je afkomen. Kies dan voor wat het best bij jou past. Het uitbreiden van mijn netwerk was zeer waardevol. Je komt bij JobOn veel gelijkgestemde mensen tegen en ook trainers en coaches die veel waardevols te bieden hebben.

- Danielle (Den Bosch)