• coaching

Persoonlijk leiderschap

Leerdoelen

 • ontdek wat persoonlijk leiderschap is
 • leer handige tools om je doelen te bereiken
 • onderzoek op welke punten jij meer regie wilt pakken
Persoonlijk leiderschap gaat over de regie pakken over je eigen leven. In je persoonlijke en professionele leven zoek je steeds naar knoppen om jouw invloed te gebruiken. Maar hoe doe je dat als de hele wereld om je heen verandert? 
 
Juist nu voor veel mensen de toekomst onzeker is heb je mogelijk het gevoel dat je eigen invloed steeds kleiner wordt. Benieuwd hoe je in deze uitdagende tijd grip houdt op je eigen leven? In deze online masterclass leer je de principes van persoonlijk leiderschap en krijg je tools om zelf in beweging te komen.

Op 29 juni staat een tweede masterclass gepland, hiervoor kan je apart een plek reserveren via onze website. Deze masterclasses worden je aangeboden door JobOn in samenwerking met Flanderijn Foundation. Deze stichting is in 2015 opgericht door incasso- en gerechtsdeurwaarders organisatie Flanderijn. Tweemaal per jaar organiseren zij The Boost, een trainingsprogramma voor werkzoekenden. Met dit programma vergroten zij de zelfredzaamheid van deelnemers door o.a. in te zetten op persoonlijk leiderschap en effectiever communiceren. De masterclasses worden gegeven door René Luisman. Als trainer en coach is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van The Boost. In 2017 benoemde de Nederlandse Orde voor Beroepstrainers hem, mede door zijn expertise in online leren, tot Trainer van het Jaar. 
 • eventmanager

  Pieter Vermeer

 • over de trainer

  Rene Luisman

  NOBTRA Trainer van het jaar 2017 - 2018 en winnaar zilveren award 'Most inspiring learning journey 2016' | Ontwikkelaar, trainer en coach op gebied van loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en communicatie | Blended Learning. Vertrouwen in jezelf. Het lijkt vanzelfsprekend. Maar wat als je merkt dat dit vertrouwen regelmatig ontbreekt? Dit kan veel impact hebben op je persoonlijke en professionele leven. Acht op de tien mensen is van tijd tot tijd onzeker over zichzelf. Bijvoorbeeld in je rol als professional, in je relatie of bij het maken van een lastige beslissing. De onzekerheid maakt dat je dingen uitstelt, situaties uit de weg gaat of onnodige stress ervaart. Door je zekerder te voelen, ontstaat er meer ruimte voor spontaniteit en kun je beter omgaan met onverwachte en stressvolle situaties. Als trainer en coach leer ik je met praktische oefeningen hoe je weer in jezelf gelooft, hoe je jezelf overtuigend presenteert en hoe je de communicatie met jezelf en anderen verbetert. Ervaar hoe je leven verandert, zodra je meer vertrouwen hebt in jezelf.

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)