Netwerken: het nieuwe speeddaten! De do's en don'ts bij netwerkgesprekken

Leerdoelen

  • Do’s en don'ts van het netwerken.
  • Gesprekstechnieken.
  • Luchtig leren van gesprekken.
  • Oefenen in netwerken.

Adviesbureau “Klets maar raak” geeft al jaren advies op gebied van netwerken. Kopjes koffiedrinken doen de ondernemende teamleden graag samen. Maar niet alleen samen. Ook met collega-adviseurs en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdagingen. Ja, netwerken is voor hen bijna het nieuwe speeddaten. Kortom, zij hebben enorm veel ervaring in netwerken. En nu is de tijd gekomen om deze kennis op een bijzondere wijze te gaan delen.

Het nieuwe speeddaten

Tijdens de voorstelling “Netwerken: het nieuwe speeddaten”, op 23 november (Twello) en 2 december (Eindhoven), nemen zij jou mee naar de do’s en don'ts van het netwerkgesprek. Op deze interactieve bijeenkomst volg je 4 korte netwerkgesprekken. Als bezoeker mag je, als je het leuk vindt (hoeft niet!), tijdens één van de netwerkgesprekken oefenen met één van de experts van “Klets maar raak”. Tijdens het gesprek gaat iedereen op zoek naar de do’s en don’ts. Na elk gesprek maken we de balans op en stellen een mooie lijst van do’s en don’ts samen.

En aan het einde? Aan het einde is het tijd voor ons “klets-maar-raak-momentje” en kun je onder het genot van een drankje en een hapje (op eigen kosten) gezellig na kletsen!

Huize Soephia (Twello) en Pand P (Eindhoven) zijn de gastvrije onderkomens waar wij jou welkom heten. Kom jij ook? Wij, de teamleden van “Klets maar raak”, hebben er zin in.

 


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Christine Urbach

Ik ben een spin in het web met als oer-talent het organiseren in mij. Met lijntjes uitzetten, het regelen , ideeën, plannen en opzetten. Maar ook draag ik het oertalent beschrijven met mij mee. Zowel mondeling als schriftelijk geef ik woorden aan onzichtbare gevoelens, patronen en processen en weet ik mensen en organisaties met mijn boodschap te raken. Mijn motto? Ga terug naar je kern en wees diep van binnen wie je bent.

eventmanager

Maud Van der Veldt

Ik vind het leuk om iets nieuws te leren en om nieuwe structuren op te zetten en body te geven tot deze stevig staan. Ik onderzoek de beginsituatie, verzamel informatie voor mogelijkheden, stem af, adviseer, creëer draagvlak, regel en coördineer. Met mijn nieuwsgierigheid verbind ik me makkelijk met nieuwe mensen, omgevingen of onderwerpen. Door nauwkeurig te kijken naar wat er is, zowel bij de mens als zijn systemen, zie ik patronen en structuren waar anderen deze niet zien. Hierdoor weet ik wat er nodig is om een volgende bouwsteen te creëren uit de huidige omgeving voor de nieuwe structuur.

eventmanager

Johan Van Haften

Ben 35 jaar actief geweest in zakelijke reiswereld en afgelopen jaren overstap gemaakt naar golfleraar voor beginnende golfers. Werk graag om anderen ook succesvolle ervaringen te beleven. Hou van de persoonlijk coaching en advisering om te verbeteren.

Drijf niet door in het vinden naar de baan. Durf ook te vertrouwen wat op je pad komt. Kies bewust voor momenten van solliciteren en momenten van vrij zijn en gun jezelf hierin een goede balans. Dat geeft rust en het gevoel dat je toch zinvol bezig bent en je inzet voor die nieuwe toffe baan.

- Ellen (Team Hengelo)