MeetUp: het online koffiemoment

Leerdoelen

  • Gezellig tijdens een kop koffie online nieuwe mensen ontmoeten
  • Ervaringen delen met andere werkzoekenden
  • Kennis opdoen in jouw zoektocht
  • Blik verruimen en nieuwe ideeën opdoen

Mis jij het moment bij de koffieautomaat?

Even naar de koffiemachine lopen, gewoon over niks bijzonders praten. Even weg van je werk(zoek)plek en de dag met elkaar delen of dat een ander interesse toont in wat je gaat doen dit weekend. Die schijnbaar onbelangrijke momenten blijken toch het leven de moeite waard te maken.

Daarom organiseren we bij JobOn onze gezellige online koffiecorner. Zodat we ook zomaar met elkaar in gesprek kunnen raken over:

  • Jouw sollicitatie vraagstukken
  • Interesse tonen in elkaars werkweek als professioneel baanzoeker of onderzoeker naar nieuwe werkavonturen
  • Het weer, weekendplannen, weekplannen, maandplannen, jaarplannen
  • Hoe vlieg jij die sollicitatie aan? Via Linkedin, een brief met cv of loop je eerst eens binnen voor een kop koffie?

Kom je netwerk vergroten en mogelijk je volgende netwerkcontact opdoen.
Al werkzoekend lopen we met elkaar naar de koffieautomaat. Koffie, thee, chocomel, waar heb je zin in? Koffie tijd! Zien we je daar maandag om 10.30 uur?

Aanmelden

We heten je van harte welkom! Het koffiemoment is in het leven geroepen door diverse eventmananagers en in dat kader heten we je dan ook welkom. Om de aanmeldlink correct te ontvangen raden we je aan om je uiterlijk een dag van tevoren aan te melden. 


Blijf automatisch op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken automatisch alle nieuwe events, blogs en carrièrekansen.

 

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Louise Dijkman

Dans, muziek, therapie en beweging, daar kun je mij voor wakker maken! De Hiphop Mindset met Josuël is mijn eerste zelfstandige event. Daar zit alles in! Het eerste event als eventmanager was Music & Moves, online dansen, zo leuk! Ik ben op zoek naar de baan die bij mij past en kan hier bij JobOn warm draaien door te doen wat ik leuk vind! JobOn is voor mij SAMEN op weg naar die droombaan. Zo bijzonder: als een collega uitstroomt naar betaald werk is dat telkens een feestje!

Het gaf me wel een gevoel van zingeving, nieuwe prikkels, 'go' energie, nodig zijn, afspraken maken, opletten en leren. Al met al, mezelf nog meer positief in gang zetten.

- Eventmanager: Saverio