Maak werk van zelfvertrouwen

Leerdoelen

  • Krijg inzicht in jouw talenten
  • Werk met elkaar aan het verkrijgen van meer zelfvertrouwen
  • Ontdek waar je trots op bent en waar je kracht ligt

Zelfvertrouwen is essentieel tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan. Het stelt je in staat om met kracht en overtuiging te solliciteren, jezelf te presenteren en te netwerken. Tijdens deze meet-up gaan we met elkaar aan de slag om (meer) zelfvertrouwen op te bouwen.

Ontdek je kracht

We trappen af met het uitdelen van complimenten en vervolgens staan we stil bij (werk)situaties waar we trots op zijn. Tijdens de meet-up krijg je inzicht in je talenten en ontdek je misschien wel verborgen talenten. Bekijk waar jouw krachten liggen en je zult zien dat je meer kan dan je denkt!

Ben jij erbij? We ontmoeten je graag!

Maak werk van zelfvertrouwen!

Dit event is onderdeel van de maand: “Maak werk van zelfvertrouwen”. Bij JobOn geloven we dat zelfvertrouwen de sleutel is tot succes in je carrière. Gedurende deze maand gaan we samen op reis naar zelfvertrouwen! Bekijk hier alle workshops over zelfvertrouwen.

Blijf automatisch op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken automatisch alle nieuwe events, blogs en carrièrekansen.

 Wie organiseert dit event?

trainer

Petra van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten. Ik kan me goed verplaatsen in de ander, help en luister graag en ga op zoek te gaan naar de juiste (creatieve) oplossing. Ik ben een echte doener en organisatorisch ben ik sterk.

JobOn is erg belangrijk geweest tijdens de periode dat ik naar werk zocht, maar eigenlijk zijn ze dat nog steeds. Via hen heb ik mijn netwerk uitgebreid, met andere ondernemers aan mijn expertstatus gewerkt en ben ik onderdeel van een intervisiegroep.

- Eventmanager: Sonja van der Steenstraten