Kick-off: JobOn's Zomerspelen

Leerdoelen

  • Benut je talenten!
  • Ontdek de kracht van het stellen van doelen
  • Krijg tips & tricks van een ervaringsdeskundige

Ontdek je talent en bereik je doelen

Van 22 juli t/m 15 augustus 2024 vindt JobOn’s Zomerspelen plaats, 4 weken lang gaan we samen aan de slag met het ontdekken van onze talenten. Iedereen heeft talenten en hoe mooi is het om deze op de juiste manier in te zetten, zowel in werk als privé. Daarom bieden we 4 weken lang workshops, tips en ondersteuning om je te helpen je talenten te ontdekken en je doelen te bereiken.

Ga de uitdaging aan

Vandaag trappen we de campagnemaand af met een energieke opening van onze programmamanager events Petra van der Vlugt en gastspreker Dominic Heiermann.

Dominic is Loopbaanprofessional, Noloc gecertificeerd en KNLTB tennisleraar. Hij gelooft in de kracht van beweging. "Sport helpt mensen bewust maken in het kiezen van slimme en duurzame oplossingen. Ik ben in het bezit van KNLTB diploma, licentie A (tennisleraar) en benut de tennisbaan soms ook ten behoeve van loopbaanbegeleiding."

Tijdens de kick-off neemt Dominic ons op verrassende wijze mee de baan op om jouw doelen te bereiken!  

Ben jij erbij?

Meld je alvast aan via de zwarte aanmeldbutton. Tot dan!

JobOn’s Zomerspelen: benut je talent!

Dit event is onderdeel van de JobOn-Zomerspelen. Tijdens deze zomerspelen van 22 juli t/m 15 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land workshops en wandelingen. We gaan actief aan de slag met het benutten van onze talenten en het bereiken van onze doelen. Laat je inspireren en motiveren! Bekijk hier alle events.

Wie organiseert dit event?

trainer

Dominic Heiermann

Ik geloof in de kracht van beweging. Met name sport sterkt mensen in hun eigen ontwikkeling, in het verkrijgen van sociale vaardigheden die nodig zijn om met elkaar samen te werken, ieder op zijn of haar eigen niveau. Sport helpt mensen bewust maken in het kiezen van slimme en duurzame oplossingen. Ik ben in bezit van KNLTB diploma, licentie A (tennisleraar) en benut de tennisbaan soms ook ten behoeve van loopbaanbegeleiding.

eventmanager

Petra van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten. Ik kan me goed verplaatsen in de ander, help en luister graag en ga op zoek te gaan naar de juiste (creatieve) oplossing. Ik ben een echte doener en organisatorisch ben ik sterk.

Wat ik inmiddels zeker weet: de stap naar JobOn is goed geweest, vrijwilligerswerk staat goed op je cv. Dat je belangeloos iets hebt gedaan voor anderen. Dat maakt echt verschil!

- Eventmanager: Diane Kramer