Jouw eerste indruk op LinkedIn door de ogen van de recruiter

Leerdoelen

  • Je leert je LinkedIn profiel te bekijken door de ogen van een recruiter
  • Hoe kan jij een goede eerste indruk maken op LinkedIn?
  • Hoe kun jij je nog beter profileren?

LinkedIn is nog steeds één van de meest gebruikte wervingskanalen voor recruiters en jouw zakelijke visitekaartje op het internet. Wat is jouw eerste indruk op LinkedIn? Hoe kun jij je nog beter profileren? Om daar achter te komen nodigen wij je graag uit voor de online workshop 'jouw eerste indruk op LinkedIn' op woensdag 27 januari van 10:00 tot 12:00 uur.

De workshop wordt gegeven door recruiter Raymon Geldof, werkzaam bij een werving en selectie en interim/detacheringbureau. Hij heeft ruim 13 jaar ervaring in het recruitmentvak, heeft vele LinkedIn trainingen gevolgd en wil zijn kennis en ervaring graag met jullie delen.

Doel; jouw profilering en vindbaarheid op LinkedIn verbeteren zodat je een positieve eerste indruk achterlaat en beter gevonden wordt door recruiters. Daarnaast kun je (nader) kennis maken en sparren met andere werkzoekenden.

Wie organiseert dit event?

trainer

Raymon Geldof

Als Recruiter bij Inkoop ID richt ik mij op het werven en selecteren van inkopers voor vaste en tijdelijke posities (Interim, Detachering en Werving & Selectie) in de publieke en private sector. Ben je op zoek naar een Inkoper of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan ben ik je graag van dienst. Door mijn achtergrond in de inkoop en ruime ervaring in recruitment ben ik in staat om de beste match te maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Recruitment is een vak en ik ben dan ook trots om dit mooie vak te mogen uitoefenen. Door de Hogeschool voor Recruitment heb ik mij verder kunnen ontwikkelen tot een vakvolwassen recruiter. Wij werken o.a. voor Eneco, Deloitte, KPMG, Erasmus Medisch Centrum, Ministerie van Defensie, UPC, Eurofiber, Hogeschool/Universiteit van Amsterdam, Haagse Hogeschool, ENGIE, Transavia, Boskalis, Gemeente Amsterdam en Ipse de Bruggen.

eventmanager

Miranda Vink

In mijn 38 jarig werkleven heb ik veel verschillende functies vervult: van Grafisch Technicus, via omscholing naar (Technisch) DTP/Colormanagement naar Prepress Manager, Proces en Content Specialist en vervolgens naar Projectmanager doorgestroomd. Afgelopen 21 jaar heb ik bij 1 bedrijf gewerkt, maar wel in al die verschillende functies wat mij veel diversiteit aan ervaring heeft opgeleverd. Ik ben flexibel, leergierig en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Momenteel volg ik een cursus Event management bij ICM.

eventmanager

Ad Muller

Begin 2020 ben ik na ruim 40 jaar te hebben gewerkt, plotseling zonder baan gekomen. Mijn ervaring ligt vooral op het commerciële vlak waarbij ik mij de laatste jaren ook nog met logistiek heb beziggehouden. Ik ben vader van een dochter en heb inmiddels 2 kleinkinderen. De laatste jaren van mijn werkzame leven wil ik vooral gaan richten op het helpen van jongeren om die op weg te helpen en een stukje van mijn bagage mee te geven.

“Zeker nu de invloed van online een vlucht heeft genomen vanwege corona, heb ik zo de mogelijkheid gehad Zoom en andere programma’s te leren kennen. Het is ook fijn dat je veel in contact bent met andere eventmanagers, coaches en deelnemers. Dit is ontzettend leuk en je hebt al snel in de gaten dat je niet alleen staat in de wereld van werkzoekenden”.

- Hans (Eindhoven)