JobOn-Zomerspelen: wandeling zicht op je talent

Leerdoelen

  • Vergroot je netwerk
  • Ontspanning en inspiratie
  • Inzicht krijgen in je kwaliteiten

Innerlijke rust

Wandelen biedt talloze voordelen. Het bevordert lichamelijke gezondheid, vermindert stress en stimuleert creativiteit. Maar het is ook een krachtig hulpmiddel voor reflectie. Terwijl je de natuur verkent, kalmeert je geest en ontstaat er ruimte om diep na te denken over het leven en beslissingen te overwegen.

Reflectie en groei

Onder leiding van eventmanager Meike en trainer Brigitte gaan we wandelend aan de slag met associatiekaarten en inspirerende vragen om stil te staan bij jouw kernwaarden, kernkwaliteiten, talenten en doelen. Ontdek samen onder andere waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Vergroot je netwerk

Door letterlijk en figuurlijk in beweging te blijven tijdens je werkzoekende periode kun je jouw netwerk vergroten en nieuwe dingen voor en over jezelf ontdekken. Dit kan jou ondersteunen in jouw zoektocht naar een nieuwe leuke passende baan.

Over Brigitte Olislagers

Na 15 jaar als adviseur, coach en trainer heb ik veel ervaring opgedaan. In mijn eerste 8 jaar als HR-adviseur raakte ik geïnteresseerd in de mens achter het gedrag. Dit leidde tot een opleiding tot life coach. Later begeleidde ik mensen bij gemeenten en het UWV van een uitkering naar werk of opleiding. Om mijn ervaring te verzilveren, ben ik een opleiding tot loopbaanprofessional gestart en heb ik deze succesvol afgerond.

JobOn’s Zomerspelen: benut je talent!

Dit event is onderdeel van de JobOn-Zomerspelen. Tijdens deze zomerspelen van 22 juli t/m 15 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land workshops en wandelingen. We gaan actief aan de slag met het benutten van onze talenten en het bereiken van onze doelen. Laat je inspireren en motiveren! Bekijk hier alle events.

Wie organiseert dit event?

trainer

Brigitte Olislagers

Op een leuke en luchtige manier maak ik mensen bewust van hun gedrag en laat ze stappen zetten richting verandering

eventmanager

Meike Geerlings

Het verbinden van mensen vind ik het leukste wat er is. Wanneer binnen een organisatie actief kennis wordt gedeeld, dan word ik daar erg blij van. Net als ruimte voor humor!

JobOn is erg belangrijk geweest tijdens de periode dat ik naar werk zocht, maar eigenlijk zijn ze dat nog steeds. Via hen heb ik mijn netwerk uitgebreid, met andere ondernemers aan mijn expertstatus gewerkt en ben ik onderdeel van een intervisiegroep.

- Eventmanager: Sonja van der Steenstraten