• solliciteren

 • communicatie

Hoe verkoop je jezelf?

Leerdoelen

 • Je leert het verschil te maken in het sollicitatiegesprek
 • Je begrijpt wat de waarde is die jij kan toevoegen bij het bedrijf waar je solliciteert.
 • Je leert hoe je jouw kwaliteiten overtuigender over kan brengen.
Vanaf 08.30 kun je je hier rechtstreeks aanmelden en ontvang je geen aanmeldlink: https://jobon.webinargeek.com/jobon-air-hoe-verkoop-je-jezelf


Hoe verkoop je jezelf? Hoe heb je een succesvol sollicitatiegesprek?

Solliciteren is jezelf verkopen. Verkopen heeft bij veel mensen een negatieve lading.
Maar het is niets anders dan de ander helpen. Zo is het ook met solliciteren. Je helpt de ander door het probleem van de ander op te lossen met jouw kwaliteiten.

Salestrainer Stefan van Happen leert jou hoe je jezelf kan verkopen. En dat op een natuurlijke manier, die bij jou en jouw kwaliteiten past. Hierbij gebruikt hij zijn vele jaren ervaring in de sales en zijn ervaring in het detacheren van mensen.

Als bonus geeft Stefan van Happen ook nog één tip hoe je gemakkelijker op gesprek komt bij een bedrijf zonder een brief te schrijven of je CV te sturen. 
Ben je momenteel niet in-between-jobs, maar bijvoorbeeld een ondernemer of freelancer? Ook dan is dit online event interessant, omdat Stefans tips ook nuttig zijn voor (startende) ondernemers. 
 • eventmanager

  Pieter Vermeer

 • over de trainer

  Stefan van Happen

  Spreker & Salestrainer: Voor succesvollere verkoopgesprekken zonder korting. Wat mij typeert is enthousiasme, openheid en puurheid. Ik vind het altijd leuk om met ondernemende mensen in contact te komen die vooruit willen en mensen die anders durven te denken en durven te doen. Ben jij dat ook dan kom ik graag in contact met jou. Voel je vrij om met mij te connecten via LinkedIn.

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)