• flow & fun

Handyoga

Leerdoelen

  • Je leert met spanning in je lijf om te gaan.
Zit je veel achter een computer? Hou je social media goed bij? Grote kans dat je door al je geklik, typen en swipen spanning vasthoudt in je handen. In deze workshop leer je praktische handstretches die je helpen je handen ontspannen en soepel te houden. Je kunt ze daarna zelf een paar keer per dag doen. Een handige vaardigheid voor in je nieuwe baan. De workshop duurt ongeveer 45 minuten, daarna is er gelegenheid om te netwerken met de andere deelnemers.

Begin 2020 met soepele handen en schrijf je in op deze workshop.

Machteld Velema heeft naast een leven op de yogamat ook een leven op een kantoor. De lessen die ze op de yogamat opdoet, probeert ze (niet altijd even succesvol…) in de praktijk te brengen, ook op kantoor. Want, ‘de yogales begint pas echt, wanneer je van de mat af stapt’. Hoe logisch dit ook klinkt, in de praktijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan.
  • eventmanager

    Petra Baljeu

  • over de trainer

    Machteld Velema

    Zit je veel achter een computer? Hou je social media goed bij? Grote kans dat je door al je geklik, typen en swipen spanning vasthoudt in je handen. In deze workshop leer ik je praktische handstretches aan die je helpen je handen ontspannen en soepel te houden. Je kunt ze daarna zelf een paar keer per dag doen. Handige vaardigheid voor in je nieuwe baan. Ik wou er graag aan toevoegen dat ik over een ruimte beschik in Rotterdam waar de workshop kosteloos plaats kan vinden (max 10 personen), waar ook een ruimte aanwezig is voor koffie en netwerken.

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)