• coaching

 • flow & fun

Een frisse start; van droom naar werkelijkheid DEEL 2

Leerdoelen

 • Focus op wat je wilt
 • Concretiseren van je dromen/wensen
 • Stappenplan naar realisatie
 • Doelen stellen
Tijd van verandering? Tijd voor verandering!

Wellicht hebben de afgelopen maanden je nieuwe inzichten gegeven of je (on)bewust laten stilstaan bij je leven, je carrière, je gezondheid. Loop je vast? Zit je vast? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Tijd om de toekomst tegemoet te treden met een frisse blik!

Wat zijn je dromen of je wensen? Heb je nieuwe ideeën? Nu is het (meer dan ooit) tijd om ze waar te maken!

Trainer Sanne Schaafsma neemt je in deze tweedaagse training mee op een ontdekkingstocht naar je dromen en wensen, leert je je hierop te focussen, ze concreet te maken en het pad naar realisatie begaanbaar te maken. De manier van trainen met Sanne is fris, open, energiek, enthousiast en interactief. 

Aanmelden voor dit event kan uitsluitend voor beide data!

DEEL 1 - DINSDAG 30 JUNI 2020 - 11:00 UUR

DEEL 2 - DINSDAG 7 JULI 2020 - 11:00 UUR
 • eventmanager

  Peter Groenendijk

  In 2014 startte Peter zijn eigen onderneming: Karakter. Hiermee regisseert en produceert hij culturele evenementen en theaterproducties. In zijn werk is hij voortdurend op zoek naar de mogelijkheden die zich tijdens het project openbaren en naar de essentie van het ontstaan van nieuwe ideeën en de weg naar uitvoering. Als regisseur begeleidt hij acteurs bij het ontstaan en ontwikkelen van het personage en de beleving en het overbrengen van een scène of lied. Van droom, wens of idee tot uitvoering. Na een aantal negatieve ervaringen in vaste banen kwam Peter erachter dat als je niet op je plek zit het lot hoe dan ook over je bepaald. Waarom het lot niet in eigen handen nemen en je droom of wens zaaien, verzorgen en laten bloeien? Op Karakter. Met Karakter.

 • over de trainer

  Sanne Schaafsma

  Sanne haar functietitel luidt als volgt: frisseblikkenvanger bij Zeevanverandering. Omdat ze gek is op alles wat fris is. Zowel het frisse van de zee en de harde wind (op Terschelling) als problemen met een frisse blik bekijken: wat kan er wel? Als toegepast psycholoog, voorstander van de positieve psychologie en als échte dagdromer helpt zij mensen bij het ontdekken en uitbouwen van persoonlijke dromen. Met als missie: lichtpuntjes bij mensen ontdekken en vergroten. Zodat zij inzien: het kan. Ik kan dit! Als enthousiaste creatieveling vangt zij op diverse manieren frisse blikken: door te coachen, te trainen, te bloggen en online cursussen te geven. Nu vanuit Wormerveer, hopelijk binnenkort vanuit haar eigen gedroomde schuur in Noorwegen!

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren met thema’s en sprekers waar ik tijdens het zoeken naar werk, en bij mijn sollicitatiegesprekken, heel veel aan heb gehad. Bovendien kon ik mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv zetten. Dat dicht heel mooi het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen die werkloos is de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)