De wereld van verschil

Leerdoelen

  • Je krijgt inzicht in jouw eigen voorkeursgedrag, je valkuilen en hoe anderen jouw gedrag zien en ervaren.
  • Je leert over perceptie en gedragsstijlen.

Wil je graag leren hoe jij jezelf  in een sollicitatiegesprek positief kunt onderscheiden van anderen? Hoe anderen jou waarnemen en hoe je die waarneming kunt beïnvloeden?

Onze gecertificeerde gids, Vincent Kuyvenhoven laat je letterlijk op de landkaart "Wereld van Verschil"  stappen. Jouw plaats op de kaart wordt bepaald door de vragenlijst die je vooraf ontvangt en instuurt. Deze dient als basis voor jouw eigen persoonlijke kaart. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op jouw persoonlijke kaart vertellen van alles over hoe je je gedraagt, hoe anderen jouw gedrag ervaren en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. 

Op een interactieve, laagdrempelige en speelse manier krijg je inzicht in jouw eigen gedrag, jouw wijze van communiceren en dat van anderen! Je leert jezelf (nog) beter kennen en anderen begrijpen. Bonus is dat je het geleerde in veel verschillende situaties in je leven kunt toepassen.

Om de individuele aandacht, afstand en kwaliteit maximaal te kunnen waarborgen, is het aantal deelnameplaatsen beperkt!

Wie organiseert dit event?

trainer

Vincent Kuyvenhoven

Ik maak werk van jouw sollicitatie, cv, netwerk en LinkedIn. Vanuit mijn bedrijf 'Zicht op Inzicht' bied ik individuele gesprekken, workshops en trainingen aan werkzoekenden en organisaties die hun personeel willen ondersteunen bij hun loopbaan. In mijn workshops en trainingen maak ik gebruik van het spelelement; spelenderwijs leren is leuk. In het verleden heb ik in verschillende steden workshops verzorgd voor DeBroekriem, onder andere over het cv en wat vaker over LinkedIn. Een van die workshops is het 'Zicht op Inzicht Sollicitatie spel'. Het is een bordspel waarin de deelnemers alle fases van het sollicitatieproces doorlopen, daarover vragen en opdrachten krijgen waarmee zij inzicht krijgen in wat solliciteren eigenlijk is, hoe zij dat doen en wat daar het effect van is. Omdat ik recent het een en ander aan een nieuwe vorm heb gesleuteld, wil ik 'm graag een paar keer geven bij DeBroekriem. Vanuit mijn eerdere ervaringen weet ik dat de workshops zowel waarde geven aan de deelnemers als mijzelf nieuwe informatie en inspiratie geven. De duur van de workshop is ongeveer drie uur en is geschikt voor 6 deelnemers. Een deel van de waarde is het leren van en luisteren naar elkaars antwoorden en ervaringen

eventmanager

Alessandra Janssens de Vroom

Mindfulness mentor en persoonlijke groei coach met focus op de kernwaarden vrijheid, liefde, groei, impact en plezier. Op een liefdevolle manier breng ik jou in beweging om stappen te maken in het leven en rust in jouw hoofd te creëren. Voor JobOn ben ik graag event manager.

Drijf niet door in het vinden naar de baan. Durf ook te vertrouwen wat op je pad komt. Kies bewust voor momenten van solliciteren en momenten van vrij zijn en gun jezelf hierin een goede balans. Dat geeft rust en het gevoel dat je toch zinvol bezig bent en je inzet voor die nieuwe toffe baan.

- Ellen (Team Hengelo)