Werken bij/met JobOn

Stichting JobOn is een landelijke vrijwilligersorganisatie. We hebben de ambitie om zoveel mogelijk werkzoekenden te ondersteunen tijdens zoektocht naar passend werk. Via workshops en (online) netwerkbijeenkomsten nemen deelnemers uit onze community stap voor stap meer regie over hun loopbaan. We zijn een netwerkorganisatie en daarom zoeken we continu naar versterking vanuit ons netwerk. We hebben momenteel een aantal openstaande vrijwilligersvacatures.

Wat voor vacatures hebben wij?

Werken bij JobOn

Talentmanager - Kernteam JobOn (28 - 32 uren per week)

Ben jij de maatschappelijke people manager die JobOn verder brengt? Dan heeft JobOn voor jou een unieke functie als Talent manager met daarbij een kans om positieve impact te maken en bij te dragen aan de arbeidsmarkt. Je gaat deel uitmaken van een vernieuwende en pionierende organisatie en werken in een gemotiveerd team om werkzoekenden en werkenden in heel Nederland te ondersteunen het vinden van de (droom)baan. En pakt hiermee tegelijkertijd de mismatch op de arbeidsmarkt aan.


 

Eventmanager

Wil jij je cv verrijken? Je netwerk vergroten? Maatschappelijk impact maken? Als eventmanager bij JobOn organiseer jij zelfstandig events in één van de steden waar JobOn actief is. Daarbij zet jij jezelf op de kaart en laat je zien wat je in je mars hebt. Deze vrijwilligersfunctie wordt vooral gedaan door mensen die in-between-jobs zijn en via een persoonlijk leerdoel het vrijwilligerswerk gebruiken als opstap naar een betaalde baan. Het vrijwilligerswerk kost gemiddeld 8 uur per week en heeft een duur van gemiddeld drie of vier maanden. Inmiddels hebben ruim 1.200 werkzoekenden ons prijswinnende talentenprogramma doorlopen. Ben jij de volgende?


 

Gastspreker/-trainer

Ben jij een arbeidsmarkt-expert? Ben je actief als loopbaancoach, recruiter of HR-manager? Of verzorg je workshops over solliciteren, personal branding, flow, mindset, communicatie of ondernemerschap? JobOn is regelmatig op zoek naar gastsprekers die éénmalig of bijvoorbeeld één of twee keer per jaar hun kennis willen delen tijdens een (online) event. Pak jij het podium en wil jij een groep werkzoekenden inspireren?


 

Stage

Elk semester creeert JobOn één of twee stageplekken en/of afstudeerplekken. Zo hebben we regelmatig een stagevacature op onze commnunicatie-/marketingafdeling voor een gemotiveerde student die affiniteit heeft met social media, video en/of journalistiek. Daarnaast is er in overleg ook soms ruimte voor een HR-, MultiMedia en/of Toegepaste Psychologie student. Wil jij bij ons stagelopen? Bekijk dan de actuele vacatures. Staat er niks voor jou tussen? Stuur ons dan een open solliciatie via info@jobon.nl