Het kernteam van JobOn

Welkom bijJobOn. We organiseren met werkzoekenden events voor werkzoekenden en werkenden die een (zij)stap willen maken. Dat is wat we doen. Wie zijn wij? Ons team bestaat uit vrijwillige eventmanagers die voor werkzoekenden en werkenden events organiseren. Daarnaast hebben wij een vast team, die wij graag voorstellen.

Alle leden van het team en hun rol

   
Pieter Vermeer (Kernteam JobOn) Pieter Vermeer is de oprichter en directeur van JobOn en is verantwoordelijk voor ontwikkeling van onze programma’s en de contacten met onze partners. Je kunt contact met hem opnemen via pieter@jobon.nl.
Josee Blanken (Kernteam JobOn) Josée Blanken is operationeel directeur bij JobOn is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoer van onze activiteiten en accountmanager. Je kunt Josée bereiken door te mailen naar josee@jobon.nl
Petra van der Vlugt (Kernteam JobOn) Petra van der Vlugt is programmamanager events en heeft de contacten met de Bibliotheken en onze trainers van onze events. Je kunt contact met haar opnemen door te mailen naar petra@jobon.nl.
Vincent Veenenberg (Kernteam JobOn) Vincent is de Marketing- & Communicatiemanager en verantwoordelijk voor de communicatie over JobOn en events. Je kunt contact met Vincent opnemen door te mailen naar vincent@jobon.nl.
Ralph Kolen (Kernteam JobOn) Ralph Kolen is Talentmanager. Hij werft en begeleid onze eventmanagers en verantwoordelijk voor ons talentprogramma. Je kunt Ralph benaderen door te mailen naar ralph@jobon.nl.
Inge Laagewaard (Kernteam JobOn) Inge Laagewaard is projectleider van het FutureLab programma. Zij is tijdelijk niet aan het werk en haar rol wordt overgenomen door Josée.
Willy Pardijs (Kernteam JobOn) Willy Pardijs is coach van het FutureLab-programma. Je kunt met Willy in contact komen door te mailen naar willy@jobon.nl.
Imre Meier (Kernteam JobOn) Imre Meier is onze contentguru! Zij is bezig met alle sociale media van JobOn evenals het verzamelen van interessante content. Je kunt haar benaderen door te mailen naar imre@jobon.nl
Julia Grasman (Kernteam JobOn) Julia Grasman is verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe eventmanagers. Je kunt Julia benaderen door te mailen naar julia@jobon.nl
Lois van der Veeken (Kernteam JobOn) Lois van der Veeken is stagiaire bij JobOn en werkt aan het programma Beschikb@@r. Je kunt Lois benaderen door te mailen naar info@jobon.nl
Renate Matroos Renate Matroos is trainer van het FutureLab-programma. Je kunt Renate benaderen door te mailen naar info@jobon.nl

Meer weten over JobOn?

Bekijk dan één van de volgende links!

Anderen helpen met jouw vaardigheden?

Wil jij je cv verrijken? Je netwerk vergroten? Maatschappelijk impact maken? Als eventmanager bij JobOn organiseer jij zelfstandig events in één van de steden waar JobOn actief is. Daarbij zet jij jezelf op de kaart en laat je zien wat je in je mars hebt. Deze vrijwilligersfunctie wordt vooral gedaan door mensen die in-between-jobs zijn en via een persoonlijk leerdoel het vrijwilligerswerk gebruiken als opstap naar een betaalde baan. Het vrijwilligerswerk kost gemiddeld 8 uur per week en heeft een duur van gemiddeld drie of vier maanden. Inmiddels hebben ruim 1.200 werkzoekenden ons prijswinnende talentenprogramma doorlopen. Ben jij de volgende?

Word eventmanager bij JobOn