Het kernteam van JobOn

Ons team bestaat uit vrijwillige eventmanagers die vanuit de eigen ervaring events voor werkzoekenden gaan organiseren en we hebben een vast kernteam. We stellen ons graag voor.

Het kernteam van JobOn stelt zich voor

Pieter Vermeer is de oprichter en directeur Innovatie bij JobOn. Je kunt contact met hem opnemen via pieter@jobon.nl.

Josée Blanken is algemeen directeur bij JobOn. Je kunt Josée bereiken door te mailen naar josee@jobon.nl

Petra van der Vlugt is programmamanager events. Ze heeft contact met de Bibliotheken en de trainers van onze events. Je kunt contact met haar opnemen door te mailen naar petra@jobon.nl.

Lotte Langevoort is onze Talentmanager! Lotte is het aanspreekpunt voor alle eventmanagers die via JobOn actief zijn. Je kunt Lotte bereiken via lotte@jobon.nl

Inge Laagewaard is programma manager van de FutureLab training. Zij is niet aan het werk dus voor vragen kan contact opgenomen worden via Josée Blanken.

Willy Pardijs is trainer en coach van het FutureLab-programma. Je kunt met Willy in contact komen door te mailen naar willy@jobon.nl.

Imre Meier is onze communicatiespecialist! Je kunt haar benaderen door te mailen naar imre@jobon.nl

Adelina Potrymay is onze collega die werkt voor vluchtelingen die, net als zij, vanuit Oekraïne naar Nederland zijn gekomen en hier werk zoeken. Je kunt haar benaderen door te mailen naar adelina@jobon.nl

Meer weten over JobOn?

Vrijwilliger bij ons worden?

Wil jij je cv verrijken? Je netwerk vergroten? Maatschappelijk impact maken? Als eventmanager bij JobOn organiseer jij zelfstandig events in één van de steden waar JobOn actief is. Daarbij zet jij jezelf op de kaart en laat je zien wat je in je mars hebt. Deze vrijwilligersfunctie wordt vooral gedaan door mensen die in-between-jobs zijn en via een persoonlijk leerdoel het vrijwilligerswerk gebruiken als opstap naar een betaalde baan. Het vrijwilligerswerk kost gemiddeld 8 uur per week en heeft een duur van gemiddeld drie of vier maanden. Inmiddels hebben ruim 1.200 werkzoekenden ons prijswinnende talentenprogramma doorlopen. Ben jij de volgende?

Word eventmanager bij JobOn