Stage bij JobOn

Word onze communicatie stagiair!

Ben jij op zoek naar een afwisselende communicatie stage bij een dynamische en maatschappelijke organisatie? Wil jij toffe content maken voor onze social media kanalen, meer ervaring opdoen met pers en meewerken aan grote campagnes? Dan is deze stage misschien wel wat voor jou!

Waar ga jij jouw communicatie stage lopen?

Bij JobOn, de landelijke community voor iedereen die een volgende stap wilt zetten in de loopbaan! Tijdens deze praktische stage maak je actief deel uit van ons gezellige team. Je helpt bij het zo efficiënt mogelijk inzetten van onze social media kanalen en communicatie activiteiten, waarbij jouw creatieve blik en kijk op taal zeker wordt gewaardeerd.

Wat ga je doen?

Social media (LinkedIn, Facebook, Instagram of YouTube). 

De werkzaamheden zullen afwisselend zijn, je krijgt in ieder geval te maken met het beheren en door ontwikkelen van onze social media kanalen en content maken plus bewerken: van interview tot blog, van fotoserie tot video.

Omgaan met de pers is ook belangrijk, denk bijvoorbeeld aan persberichten schrijven voor landelijke en lokale media of contact met journalisten van landelijke en regionale dagbladen en radiostations. Geen enkel persbericht gaat zomaar ergens heen, het updaten van actuele perslijsten is ook belangrijk. 

Bijdragen aan campagnes en meewerken aan diverse communicatie-activiteiten t.b.v. diverse campagnes zijn ook belangrijk. 

Overig

 • Uiteraard heb je ook tijd over voor een opdracht/onderzoek vanuit je opleiding en horen we ook graag op welk gebied jij je wilt ontwikkelen.
 • Redactionele werkzaamheden; redigeren blogs, zelf content schrijven of meewerken aan inhoud van nieuwsbrieven met een bereik van ruim 10.000 mensen.
 • Begeleiden van onze FutureLab Escape Room! 

Jouw talenten?
We zoeken een enthousiaste en ondernemende stagiair(e) met een sociale persoonlijkheid:

 • Je bent een 3e of 4e jaars mbo/hbo student (bijvoorbeeld richting Marketing, Media & design, Communicatie).
 • Je hebt aantoonbare passie voor social media; jij weet veel van de nieuwe trends en ontwikkelingen op dit gebied!
 • Je hebt frisse ideeën en inzichten, er is genoeg ruimte voor eigen inbreng.
 • Je bent communicatief sterk, omdat jij content schrijft en redigeert heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je legt makkelijk contact en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent flexibel en hebt een pro-actieve instelling.

Wie zijn wij?

JobOn is de landelijke community voor iedereen die een volgende stap wilt zetten in de loopbaan. Wekelijks organiseren onze vrijwilligers tientallen sollicitatietrainingen en netwerkbijeenkomsten. Meer weten over onze programma's? Klik hier. We hebben een kernteam en een groep van 80 vrijwilligers met wie we jaarlijks 800 events organiseren voor onze community van 10.000 baanzoekers. Bij ons staat netwerken, kennis en ervaring delen centraal. JobOn is gevestigd in Utrecht.

Wat bieden we?

 • Enthousiaste collega's
 • Een stageplek waar je maatschappelijk impact kunt maken
 • Exclusieve masterclasses met toptrainers waar je aan kunt delen voor je persoonlijke ontwikkeling

Stagevergoeding
Je ontvangt een vergoeding van € 350,- per maand. Je ontvangt geen reiskostenvergoeding.

Periode?
Wij hebben plek voor jou het aankomende jaar! We gaan uit van een 4-daagse werkweek tijdens je stageperiode, zodat je op vrijdag voldoende ruimte hebt voor je opdrachten vanuit je opleiding. In overleg kan de definitieve periode worden vastgesteld.  

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken? Mail dan zo snel mogelijk je cv en motivatie naar josee@jobon.nl Cv’s worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Solliciteren