• communicatie

Online samenwerken

Leerdoelen

  • Ontdek wat online samenwerken inhoudt.
  • Maak duidelijke werkafspraken.
  • Onderzoek welke online tools een meerwaarde bieden.
  • Herken en voorkom veelvoorkomende fouten bij het voeren van online meetings.
Hoe werk je efficiënt online? En hoe zorg je voor collegialiteit en betrokkenheid? Ontdek het in de training ‘Online samenwerken’.

Als je vanuit huis met elkaar moet communiceren, dan is het belangrijk dat er een goede verbondenheid en goede onderlinge communicatie is. In deze online training krijg je tips over je succesvol online kunt samenwerken en hoe je effectief online kunt vergaderen. In deze Corona-periode is het extra belangrijk om met elkaar helder te hebben wat de gezamenlijke doelen zijn. Dit is zowel interessant voor collega's die met elkaar samenwerken, als ook voor in-between-jobbers die in ze periode digitale netwerkgesprekken voeren. Er zijn prachtige tools als FaceTime, Zoom en Whereby, maar uiteindelijk draait het om praktische werkafspraken, stel de doelen van elke video call goed vast en bepaal ook tijdens een meeting wie de gesprekleider is. Deze en tientallen andere tips krijg je in de online training aan de hand van interessante voorbeelden en casussen.

JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn.