JobOn-Tours & Loopbaan vierdaagse 20-23 juli!

Na een lange periode met voornamelijk online events, is de behoefte aan persoonlijke contacten en events op locatie in de buitenlucht alleen maar toegenomen. En intussen is al vaker bewezen dat wandelen goed voor je is. Goede redenen om de komende periode weer volop wandel events te organiseren, onze JobOn-Tours. Enerzijds om met elkaar letterlijk en figuurlijk vele ‘stappen’ te zetten die je als werkzoekende verder helpen richting een nieuwe baan. Daarnaast is dit een mooie opbouw naar onze Loopbaan Vierdaagse die van 20 t/m 23 juli plaatsvindt in 2021. Tijdens deze vier dagen willen we in het hele land zo veel mogelijk waardevolle en inspirerende netwerkwandelingen voor werkzoekenden organiseren om zo iedereen een boost te geven in zijn of haar zoektocht naar werk!

De face-to-face events zijn een belangrijke schakel binnen JobOn en van grote waarde binnen elke stad. Na een lange tijd dat veel online is gegaan, horen we dat velen het netwerken in de regio missen, de persoonlijke ontmoetingen en de events buiten de deur. Daarom zijn de wandel events ideaal en veilig (conform de RIVM richtlijnen) te organiseren en deze tijd van het jaar is natuurlijk de ideale tijd voor buitenevents!

"Wandelend kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek en doe je sneller nieuwe ideeën op. Daarnaast krijgt iedereen op deze manier nieuwe energie om er weer vol tegenaan te gaan!"

Over de JobOn-Tours
De JobOn Tours, de netwerk wandelingen, worden georganiseerd door onze enthousiaste eventmanagers in verschillende plaatsen en steden. Tijdens de interactieve wandelevents JobOn-Tour doen werkzoekenden nieuwe contacten op en gaan zij samen aan de slag om stappen te zetten om verder te komen in hun zoektocht naar een passende baan. Er wordt gewerkt met diverse interactieve opdrachten tijdens de wandelevents, zo staan zij stil bij verschillende aspecten die hen verder helpen in de keuzes die ze maken binnen hun loopbaan. De deelnemers dagen elkaar uit om letterlijk en figuurlijk stappen te blijven zetten na afloop van deze events. Al deze events worden begeleid door de eventmanagers zelf, vaak in samenwerking met enthousiaste wandelcoaches.

De Loopbaan Vierdaagse 20 t/m 23 juli
Het landelijke wandelevent, de Nijmeegse Vierdaagse, kent bijna iedereen. Helaas gaat dit wandelevent ook dit jaar niet door. Wat wel doorgaat, is de JobOn Loopbaan Vierdaagse die in diezelfde week plaatsvindt. Tijdens deze 4 dagen organiseren onze eventmanagers in heel Nederland zoveel mogelijk wandelevents waarin elke dag stappen worden gezet om iedereen een boost te geven in zijn of haar zoektocht naar werk!

We gaan in 4 dagen tijd zoveel mogelijk wandelevents organiseren in heel Nederland. Het betreft wandelevents in steden of gemeentes waar JobOn vertegenwoordigd is, maar soms ook wandelingen vanaf locatie via whatsapp, een podcast, e.d. Tijdens deze vierdaagse willen we iedereen in beweging en verbinding brengen die een stap wil zetten in zijn of haar loopbaan. Dit om zo voor de rest van het jaar vol frisse energie, nieuwe contacten, inzichten & concrete loopbaan acties verder te gaan.

Doel
Vorig jaar hebben we tijdens de zomerperiode in twee maanden tijd in heel Nederland in totaal 1 miljoen stappen gezet. Nu gaan we met elkaar 1 miljoen stappen zetten in 4 dagen tijd!

Insteek
Gezien de zomer -en vakantieperiode is deze loopbaan vierdaagse ook ideaal voor de thuisblijvers of vakantiegangers in eigen land. Want ben je bijvoorbeeld op vakantie in een ander deel van het land, wandel gerust mee vanuit je vakantiebestemming. Hoe fijn is het om bijvoorbeeld even helemaal te onthaasten tijdens deze vakantieperiode door mee te doen aan een mindful wandeling? Of nieuwe inzichten op te doen die jou verder helpen bij het vinden van de leuke baan? Het aanbod van wandelevents is zo breed mogelijk, zo bieden we voor ieder wat wils! 

Netwerken
Niet te vergeten zijn deze wandelevents ook de perfectie manier om weer face-to-face contacten te leggen met andere werkzoekenden in jouw regio en met elkaar ervaringen & tips uit te wisselen. 

Wandelpodcast tijdens Vierdaagse
Voor degenen die liever zelf op pad gaan en stappen willen zetten op elke plaats in heel het land bieden we een exclusieve Wandel Podcast serie aan i.s.m. een wandelcoach tijdens deze Vierdaagse.


De JobOn steden waar de JobOn-Tours georganiseerd worden:
Almelo, Amsterdam, Amstelveen, Apeldoorn/Deventer, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Eindhoven, Friesland, Gouda, Groningen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoorn, Leiden, Oss, Schiedam/Vlaardingen/Maassluis, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zeist, Zwolle en Zutphen.

"Kom in beweging en zet nu de eerste stap. Bekijk hier alle events die in jouw stad plaatsvinden en meld je snel aan!"


Ook aan de slag met netwerkwandelingen?
Wil jij ook aan de slag met het organiseren van toffe wandel events, online events op workshops op locatie? Word ook eventmanager en doe nieuwe ervaring of, vergroot je netwerk en ontwikkel jezelf. Kom ons team versterken en ga samen met andere eventmanagers aan de slag.  

Wil jij als (wandel)coach een keer een netwerkwandeling begeleiden?
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste wandelcoaches of trainers die het leuk vinden een of meerdere keren een wandel event te begeleiden. Meld je hier aan als gastspreker en wij koppelen je aan een van onze enthousiaste eventmanagers! 

Blogs over wandelen 
Lees een van deze blogs:
Wandelen, een noodzakelijke time-out in de natuur 
Mindful wandelen, goed voor lichaam en geest
Wandelen doet goed!