Theatershow JobOn: Stop met solliciteren, ga werken!

Alweer een afwijzing in je mailbox? YES, want op die baan zat je toch niet te wachten! Hoe je die leuke baan wél krijgt? Theatermaker en trainer Ralph Kolen geeft het antwoord in dé theatershow voor werkzoekend Nederland ‘Stop met solliciteren, ga werken!’, gepresenteerd door JobOn.

Waarom MOET je erbij zijn?

Solliciteren is hard werken. Het gaat 24/7 door, zonder vakantiedagen! Deze show geeft werkzoekenden een rustpunt. Een moment van ontspanning om de volgende dag vol enthousiasme en nieuwe ideeën weer aan de slag te gaan. De theatershow richt zich op álle werkzoekenden: mensen zonder baan, maar ook mensen die graag ergens anders willen werken.

Tourdata

Jeukwoorden & Bullshit Bingo!

In deze interactieve show vol humor en muziek laat Ralph je zien hoe jij als werkzoekende - zonder én met baan - zelf de regie kan nemen bij het vinden van een passende baan. Met liedjes en meer…. Om vervolgens op ‘subtiele wijze’ praktische tips te geven voor een succesvolle sollicitatie. Ralph neemt je mee in zijn levenslessen (opgedaan met Daytime TV), zijn ervaring met het lezen van ‘jeukwoorden’ als creatief en sociaal in sollicitatiebrieven (Bullshit Bingo!) en een ‘Recordpoging Netwerken’. En wie tijdens de show rustig achterover denkt te leunen, kan zomaar een ‘bijbaan’ krijgen als burgemeester van het sprookjesbos!

Dynamische voorstelling

HR en theater: deze twee werelden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de wereld van Ralph Kolen. In zijn theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken!’ brengt hij ze samen tot een dynamische, humoristische en interactieve voorstelling, bedoeld om mensen te helpen bij het vinden van hun nieuwe baan.

Data theatershow - Meld je aan

Waarom deze show?

Met deze theatershow reist JobOn door het land om iedereen die een volgende stap wil zetten in zijn of haar carrière te ontmoeten en inspireren, verbindingen te laten ontstaan en vooral veel energie, positiviteit en lef mee te geven. Wij touren door heel Nederland, bekijk hier de data en meld je aan.

Theatershow