Organisatie

JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden.  We geloven in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken. Met inspirerende events en online trainingen vergroot JobOn het netwerk en de vaardigheden van werkzoekend Nederland.

JobOn is sinds 2020 de nieuwe naam voor DeBroekriem. Stichting DeBroekriem is begin 2013 opgericht door drie twintigers die samen gingen solliciteren. In rap tempo is de stichting uitgegroeid tot een landelijk netwerk, met een fulltime kernteam, bestuur en raad van advies. De stichting is door het ministerie én door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) uitgeroepen tot beste vrijwilligersorganisatie van Nederland!

JobOn in cijfers
  • 9.987 werkzoekenden in één community;
  • 740 events in het afgelopen jaar;
  • 10-tallen gemeentes die met JobOn samenwerken;
  • 83 actieve eventmanagers.
 
Community
JobOn is een vrijwilligersorganisatie. De events worden georganiseerd door werkzoekenden uit ons netwerk. Wil jij ook eventmanager worden? Spreek een vrijwilliger aan tijdens een event of meld hier je interesse. JobOn is een stichting zonder winstoogmerk. Dankzij donaties van deelnemers, subsidies van gemeenten, sponsoring van ondernemers en giften van fondsen werken we een duurzame financieringsmix.
 
-Jaarcijfers 2018 (bekijk pdf)
-Beleidsplan JobOn (bekijk pdf)
 

Conctact
Stuur een e-mail naar info@jobon.nl

Liever een WhatAppje sturen? Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via WhatsApp op +316 40 86 19 25 

Je kunt ons natuurlijk ook via LinkedIn en Instagram bereiken of ons aanspreken bij één van onze events. Heb je een vraag over een specifiek event, benader dan rechtstreeks de eventmanager.

Volg ons op LinkedIn