• ondernemerschap

 • personal branding

ZZP? Is dat wat voor mij?

Denk jij er weleens aan om als ZZP'er te starten? Maar kom je niet verder dan een vage droom en veel beren op de weg?

De stap naar het ondernemerschap is een spannende stap en gaat vaak gepaard met veel vragen, twijfels en onzekerheden. Meestal het gevolg van een vage droom en geen helder beeld. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met jouw beeld (o.a. wat wil je, wat kan je, wat vind je belangrijk). Aan de hand van een aantal vragen ga jij je droom visueel en zo concreet mogelijk maken.

We onderzoeken de verschillen tussen werken als zelfstandige en als medewerker in loondienst en je ontdek wat beide opties opleveren en kosten. Welke hindernissen heb je dan nog te nemen?

We ronden de workshop af met een concrete en direct toepasbare actie.

Uiteraard is er ruimte om je vragen rondom het ondernemerschap te stellen.

De Trainer

Deze workshop wordt gegeven door Claire Compagner. Claire heeft een achtergrond in de Werving & Selectie en HR Management. Ruim 4 jaar geleden heeft ze haar vaste baan opgezegd en de stap gezet naar het ondernemerschap. In eerste instantie als zelfstandig loopbaancoach om 2 jaar geleden de stap te zetten richting het begeleiden van aankomende- en startende ondernemers. In deze rol helpt ze ondernemers bij de start-up en te begeleiden richting een stevige (mentale) basis.
 • eventmanager

  Nynke de Vries

  Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van mensen. Of dat nu is als coach, trainer of in een andere vorm. Als anderen in hun kracht komen te staan en ik daar wat aan heb kunnen bijdragen, krijg ik veel energie. Ik ben daarbij gedreven, enthousiast, mensgericht en verantwoordelijk.

 • over de trainer

  Claire Compagner

  DARE TO DREAM BIG AND TAKE THE ACTION TO MAKE IT HAPPEN Als carriérecoach help ik ambitieuze medewerkers in loondienst die graag de stap willen zetten naar het ondernemerschap, maar dit (nog) niet aandurven of niet weten hoe. Ook help ik startende ondernemers bij het bouwen van een stevig fundament voor groei en succes. Met mijn kennis en ervaring laat ik ze zien wie ze écht zijn, zodat ze leren vertrouwen op hun potentieel. Door mijn actiegerichtheid maken ze de juiste stappen om te gaan voor vrijheid en succesvol ondernemerschap.

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)