Zo'n Zin in Zen!

Leerdoelen

  • Ontdekken hoe je je hoofd koel houdt.
  • Contact met jezelf maken en verbinding maken met anderen.
  • ruimte creëren voor jezelf vanuit een solide positie in je zoektocht naar een baan.

Tijd voor actie? Start met rust!

De zoektocht naar een baan kan een onrustig gevoel geven. Hoe zorg je ervoor dat je in onrustige, onzekere tijden je hoofd koel houdt? In deze praktische, interactieve online sessie neemt Way of Life Guide Chantal Marijnissen jou mee op reis in je zoektocht naar je nieuwe baan.

We maken pas op de plaats. Vanuit positiviteit en het creëren van ruimte voor jezelf gaan we invulling geven aan jouw persoonlijke ontdekkingsreis. Stap voor stap, zodat je straks met een gerust hart weer verder kunt!

Waarom aanmelden?

Je gaat na afloop van deze mooie sessie naar huis met praktische tips die je gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijks leven. Er is veel individuele aandacht, er worden tips gedeeld en alle ruimte geboden om met elkaar te connecten. Stop met rennen, ontspan, pak je rust en schrijf je in!


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

trainer

Chantal Marijnissen

Ik zie het leven als een grote ontdekkingsreis. Het gaat mij niet zozeer alleen om de eindbestemming, maar vooral om alles wat je onderweg op je pad tegenkomt en hoe je daarmee omgaat. Als Life Guide ben ik er om jou hier doorheen te gidsen. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en wil je graag weten hoe jij de eerste stap kan zetten? Dan is nú het juiste moment voor jou om je te laten inspireren en te ontdekken wat jij nodig hebt om op pad te gaan.

eventmanager

Eduard Edeling

Voel mij thuis in een dynamische werkomgeving met jonge mensen en en nieuwe frisse ideeën. Mijn sleutelwoorden zijn gedrevenheid en empathie. De uitdaging bij JobOn ligt voor mij in het helpen van mensen die even in between jobs zijn. Zodat ik hen met nieuw aangeleerde vaardigheden en inzichten aan de slag kan laten gaan.

Blijf geloof houden en jezelf ontwikkelen. Het maakt je erg aantrekkelijk voor een toekomstige werkgever.

- Priscilla (Team Hoorn)