Zo, nu ga ik op zoek naar een echt leuke baan!

Leerdoelen

  • Je leert anders kijken bij het zoeken naar een baan.
  • Je ontdekt dat een droombaan er ook is voor jou (ja echt waar!).
  • Je weet wat jouw drijfveren zijn zodat je weet wat jou motiveert in een baan.

Ontdek jouw drijfveren en vind jouw droombaan

Het maalt maar in je hoofd. Soms lig je er 's nachts wakker van. "Waarom weet ik niet welke baan écht bij mij past?" Je zoekt regelmatig vacatures, maar bij alles denk je: "mwah, het is het niet" of "kan ik wel wat ze vragen?" Je merkt dat je er soms moedeloos van wordt. Wat als je straks weer in een baan terecht komt waar je totaal niet op je plek bent? Daar moet je niet aan denken!

Wat gaan we doen tijdens deze workshop?

In deze interactieve workshop gaan we aan de slag met jouw droombaan. Je wilt tenslotte weer (werk)gelukkig worden, toch? De eerste stap naar werkgeluk is jouw droombaan concreet maken. Tijdens de workshop gaan we daar een eerste stap in zetten.

Allereest zoomen we in op werkgeluk. Waar is het van afhankelijk en wat is nu eigenlijk werkgeluk? Daarna gaan we kijken naar jouw droombaan. Wanneer spreek je van een droombaan en wat heb jij ervoor nodig om jouw droombaan helder te krijgen zodat je 'm ook echt gaat vinden. Als eerste stap gaan we jouw drijfveren in kaart brengen. Zo ontdek jij waar jouw motivatie in het werk vandaan komt. En niet alleen dat, maar ook hoe je kunt checken of de organisatie waar je solliciteert wel past bij jou!

Ben jij erbij?


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

trainer

Monique Jeijsman

Werken mag leuk zijn en helemaal als je daar ook je geld mee verdient. Als droombaancoach geloof ik in droombanen en dat die ook voor iedereen bestaan. Als je maar weet hoe jouw droombaan eruit ziet, dan is de rest niet zo moeilijk meer. Ik ben bevlogen in mijn vak, kan confronterend zijn, ben enorm nuchter en heb een dosis humor. Zo wordt het proces van het vinden van jouw droombaan ook gewoon leuk!

eventmanager

Petra Holman

Enthousiast, resultaatgericht, een verbinder met gevoel voor humor: dat ben ik! Heel leuk om via JobOn collega werkzoekenden te helpen en om in dit proces ook mijzelf verder te ontwikkelen. Jaren gewerkt als HR adviseur, nu onderzoek ik de richting van mijn volgende stap...zodra ik weet waar naartoe zal ik dat hier zeker melden, dus houdt mijn profiel in de gaten! ;)

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)