Wordt een magneet voor jouw ideale potentiële werkgever!

Leerdoelen

  • Vergroot jouw kans op een succesvolle, slimme open sollicitatie.
  • Zelfverzekerd een sollicitatiegesprek in gaan en jezelf neerzetten als een capabele, waardevolle werknemer.
  • Heb je tips en handvatten om jouw motivatie en enthousiasme te laten zien. Enthousiasme werkt immers aanstekelijk.
  • In staat zijn om een ijzersterke motivatiebrief te schrijven.

Bij solliciteren denken de meeste mensen als eerste aan het reageren op vacatures. Echter heeft het schrijven van OPEN sollicitaties (oftewel onzichtbare vacatures) zeker zin. Je weet immers nooit wanneer er binnen korte tijd iemand nodig is bij jouw ideale potentiële werkgever(s). Maar HOE doe je dat dan als er geen zichtbare vacature beschikbaar is?

Wat behandelen we in deze workshop?

In deze interactieve workshop nemen we je mee door 5 stappen waarin we elkaar helpen en op onderzoek uitgaan. We zetten de STARR-methode in om jouw unieke verhaal/functieprofiel te maken voor een enthousiaste motivatiebrief. In plaats van dat je kijkt naar of jij ben hen past, draai je het om en ga je kijken wie bij jou past. We gaan uit van wat jij het liefste wil, van jouw wensen en verlangens. Hierdoor behoudt jijzelf het initiatief. Dat is een leukere en slimmere manier van solliciteren waarbij jij de regie pakt.

Grijp je kans en meldt je aan want dit is HET moment om de aandacht te trekken.

Waarom aanmelden?

Als eerste omdat je nieuwe mensen leert kennen en inspiratie krijgt binnen een open en veilige omgeving. JobOn bijeenkomsten zijn kleinschalig en dat wordt door onze bezoekers met een 8+ gewaardeerd. Onze deelnemers halen energie uit de sfeer en binnen onze groepen is er altijd ruimte voor een stukje coaching om jou echt verder te helpen. Wist je dat deelnemers van JobOn bijeenkomsten 30 dagen sneller een baan vinden?

Wie organiseert dit event?

trainer

Natasja Jacobs

Ontwikkelcoach, adviseur en trainer bij Groei & Straal Coaching en advies. Een positieve bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen is mijn drijfveer. Graag begeleid en ondersteun ik mensen en organisaties met het bereiken van doelstellingen, denk met ze mee over kansen en mogelijkheden.

eventmanager

Nathalie Sulman

Ik geloof dat door te doen wat je het allerliefste doet je niet alleen van waarde bent voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarom is het mijn missie om jou te helpen jouw droombaan te vinden of te creëren

De periode bij JobOn heeft me laten ervaren dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mijn JobOn ervaring heb ik met enthousiasme besproken tijdens mijn sollicitatie gesprek. Ik kan de opgedane kennis en ervaring toepassen in mijn huidige baan.

- Ineke (Olst)