• flow & fun

 • coaching

Webinar: Bye Bye Burnout (online)

Leerdoelen

 • stressreductie bij solliciteren
 • energie in je carriere
Ervaar jij momenteel burn-out klachten en weet je niet meer wat te doen? Je bent moe, maar je ligt midden in de nacht toch wakker? Je blijft maar piekeren en je gaat maar door. Ontspannen is wel het laatste waar je mee bezig bent en je wil allerlei leuke dingen doen, maar je hoofd en lijf schreeuwen met hoofdletters NEE! De dag doorkomen is een dagelijkse struggle.

Herken je bovenstaande? Dan is ons webinar; Bye Bye Burnout perfect voor jou! Wij weten namelijk wat je meemaakt en waar je doorheen gaat! In 60 minuten gaan we allerlei facetten bespreken die te maken hebben met je burn-out en wij zullen je leren hoe je hier mee om moet gaan. Wij leren je wat je juist wel maar ook juist niet moet doen. 

Herken jij je persoonlijk niet in bovenstaande, ook dan is het webinar interessant omdat je inzicht krijgt in de valkuilen en tips krijgt voor een goede energiebalans. 

Aanmelden kan via https://debroekriem.webinargeek.com/jobon-bye-bye-burn-out 
 • eventmanager

  Pieter Vermeer

 • over de trainer

  Mascha Mooy

  Mascha Mooy is de CEO en Founder van Bye Bye Burnout. Bye Bye Burnout is onder de bezielende leiding van Mascha uitgegroeid tot de meest revolutionaire en spraakmakende burn-out organisatie van dit land. Het is DE burn-out & stressbegeleider voor het MKB en corporate Nederland en heeft een landelijk dekkend, sterk groeiend netwerk aan eigen coaches. Ze helpen honderden bedrijven per jaar om stressvrije organisaties te creëren. Internationaal werd Mascha’s doeltreffende programma voor burn-out begeleiding al snel opgemerkt. Zo heeft Mascha inmiddels al meermaals mogen aanschuiven bij Google USA in Silicon Valley om haar burn-out visie te implementeren bij deze immense techreus. Daarnaast heeft ze onderzoek gedaan naar burn-outs op Wall Street en Oceanië. Naast ondernemer is zij spreker, auteur en adviseur. Mascha heeft via uitgeverij Business Contact een boek over burn-out en werkstress geschreven. Ondanks het serieuze onderwerp word je als lezer op humoristische wijze door de wereld van burn-out preventie geleid middels handige praktijkvoorbeelden, stappenplannen en direct toepasbare tips. Het boek richt zich op werkgevers en (HR-)managers maar is ook interessant voor werknemers, in zowel de profit als non-profit sector. Regelmatig wordt Mascha als spreker ingehuurd voor evenementen, congressen of andere bijeenkomsten. Zo sprak ze onder andere op Business Boost Live in Ahoy Rotterdam, het NVAM Congres, Amsterdam Business Inspiration en gaf ze lezingen op diverse hogescholen en businessclubs. Dankzij Mascha's realistische kijk op burn-outs heeft zij een uniek 100-dagentraject in de markt gezet waarin werknemers in 100 dagen worden geholpen met hun herstel. Hiermee heeft zij al meerdere werkgevers kunnen behoeden voor hoge verzuimkosten wegens uitval door burn-out en werkstress. Mascha is winnares Piper Heidsieck Leading Ladies 2018/2019 en behoort zij tot de 25 meest innoverende ondernemers van 2018.

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)