WBD: Sprekend wie je bent!

Leerdoelen

  • Deelnemers hebben inzicht in hoe je uitstraling voor jou kan werken.
  • Deelnemers hebben inzicht hoe kledingkeuze, je uitstraling kan beïnvloeden zowel online als offline.
Werkbezoekdag | Bereid je goed voor en vergroot jouw netwerk
De Werkbezoekdag biedt een unieke gelegenheid voor netwerken, arbeidsoriëntatie, het delen van kennis en ervaring en het ontdekken van jouw talenten.
Bereid je goed voor op jouw netwerkgesprek en oefen met gelijkgestemden op jouw ultieme pitch en vertel jouw verhaal.
Gebruik de kracht van het netwerken en schrijf je nu in!

 

Het eerste 'ogen'blik

Wat laat jij van jezelf zien vanaf het allereerste moment? Vertelt dat beeld wel het verhaal dat jij wilt vertellen? Welke rol heeft de keuze van je kleding hierin? Wat doet het met jou en wat doet het met je omgeving? We hebben het niet over hoe het hoort, maar vooral over wat het laat zien. Over hoe dat voelt voor jou en voor de mensen om je heen. Gun jezelf en anderen een sprekende uitstraling. Dat zal jou en anderen veel moois brengen!

Hoe zet jij jezelf in beeld?

In een inspirerende interactieve presentatie van Henriëtte Visser, krijg je inzicht hoe je uitstraling ook voor jou kan werken. In tijden van online solliciteren is het beeld dat jij laat zien via het scherm nog belangrijker geworden. Toch fijn als anderen zich jou herinneren. 

Fijn als je aanhaakt bij dit webinar op dinsdagmorgen 24 november om 10.00 uur!

Over de trainer & eventmanager

trainer

Henriette Visser

Jijzelf bent je belangrijkste visitekaartje. Een krachtige uitstraling en een eigen visuele handtekening zullen je helpen om zakelijk en persoonlijk meer plezier te hebben en succesvoller te zijn. Ik ben Henriette Visser van Studio MoSK. Als personal branding stylist tover ik graag het mooiste en beste in ieder mens naar boven. Met mijn ervaring als modeontwerpster kijk ik meestal net iets anders dan anderen. Met deze blik maak ik je ervan bewust hoe je kleding voor je kunt laten werken en leer je hoe je dat zelf kunt doen. Zo kun jij vol zelfvertrouwen laten zien waar jij voor staat.

eventmanager

Desiree Hagendoorn

Hoi, ik ben Desirée. Ik ben op zoek naar een nieuwe functie als HR adviseur voor 20 tot 24 uur per week. Ik ben een enthousiaste en ervaren Hr adviseur die graag samenwerkt met haar collega's en haar klanten. Ik heb een open en positieve blik en een lolletje geven mijn energie. Ik vind het leuk om out of the box te denken en op zoek te gaan naar een creatieve oplossing. Tevens ben ik van plan om mijn eigen coachingsbureau op te starten, waarbij ik provocatief coachen zal toepassen.

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren en mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv gezet. Dat dicht het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)