WBD | Solliciteren met LEF voor de camera

Leerdoelen

  • Leer hoe je solliciteert via video.
  • Werk aan je personal branding.
  • Leer hoe je solliciteert met lef.
Anno nu is het solliciteren en het promoten van jezelf heel anders, al is het alleen al dat vaak de eerste gesprekken, of kennismaking online plaatsvindt.
Werkgevers hebben het video solliciteren ook ontdekt, maar ben jij als werkzoeker daar wel goed op voorbereid?
Ligt jouw eigen video pitch al op de plank? Ben je al gewend om met jouw vakbroeders/zusters regelmatig beeld te bellen via Zoom, Teams, of Google?
 
Heb je zo wie zo jouw netwerk al aangepast in de richting waarin je de nieuwe baan zoekt? Is jouw online profiel, via Facebook, Twitter of Linkedin wel op orde en wat zie ik als ik jou opzoek via Google?
En oefen jij jouw sollicitatiegesprek al met jouw werkvindmaatje, en weet je hoe jij jouw netwerk ook tijdens corona kunt uitbreiden?
 
Na deze online workshop, weet je weer waar je allemaal op moet letten, en hoe je op kunt vallen tussen al die andere sollicitanten.
En hoe maak je online de zo noodzakelijke 1e indruk, en bovenal hoe kweek jij die gunfactor als vakman of vakvrouw?
 
Kortom ik ga je bijpraten over hoe het “nieuwe normaal “ er op de arbeidsmarkt uit ziet anno 2021.
 
Ga ik jouw ontmoeten op 23 november 15.30 uur?
 
Over de spreker: Pieter Koevoets 
 
Mijn drive: Werkzoekers en ZZP-ers in hun kracht zetten, door te profileren met LEF, door te verbinden!! Succesvol naar Werk!

🎯 Mijn motto: 𝙊𝙢 𝙚𝙚𝙣 𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙩𝙚 𝙠𝙪𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙬𝙚𝙜𝙚𝙣, 𝙢𝙤𝙚𝙩 𝙟𝙚 𝙗𝙚𝙬𝙤𝙜𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙟𝙣!

Om succesvol te worden is het nodig om te bewegen, anders naar zaken te kijken en durven te veranderen! Ik ben goed in het maken van verbinding tussen mensen. Warm word ik van het verder helpen van individuen en teams! Ben een actieve netwerker met een brede interesse. Creatief in het zoeken naar nieuwe vormen van samenwerking en oplossingen.

Dankzij mijn ervaring als loopbaancoach en sollicitatietrainer en het succesvol coachen van vele werkzoekenden en startende ZZP-ers en vanwege mijn kennis van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, ben ik in staat om hen het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Dit doe ik vooral door te luisteren, de inzet van krachtige taal met ondersteuning van social media, met de focus op LinkedIn.

------------------

Werkbezoekdag | Bereid je goed voor en vergroot jouw netwerk
De Werkbezoekdag biedt een unieke gelegenheid voor netwerken, arbeidsoriëntatie, het delen van kennis en ervaring en het ontdekken van jouw talenten.
Bereid je goed voor op jouw netwerkgesprek en oefen met gelijkgestemden op jouw ultieme pitch en vertel jouw verhaal.
Gebruik de kracht van het netwerken en schrijf je binnenkort in! Zie ook https://werkbezoekdag.nl/.

Over de trainer & eventmanager

trainer

Pieter Koevoets

'Loopbaancoach, Netwerkcoach, Social media trainer, LinkedIn-specialist, Video solliciteren, Ondernemer-coach: Daagt werkzoekers en jonge ondernemers uit en helpt hen met lef scherp te profileren'

eventmanager

Jessie Vermeer

"Mijn rol als eventmanager heeft zeker bijgedragen aan mijn sollicitatieproces!”

- Robbert (Schiedam)