• coaching

 • solliciteren

Wat vind jij echt belangrijk in een nieuwe baan?

Leerdoelen

 • krijg inzicht in wat je echt wilt in je werk en leven
 • leer bewuste keuzes maken als je een switch wilt maken
 • leer vanuit verlangen te werken en minder vanuit je hoofd
Door de crisis zijn veel van ons misschien wel meer dan ervoor gaan nadenken over onze loopbaan. Wil ik nog wel hetzelfde blijven doen als ik deed? Voel ik me wel nuttig en hoeveel voldoening levert mijn werk me eigenlijk op?

Als ik met mensen in gesprek ben dan komen woorden als: Er toe doen en het verschil maken, veel naar voren. Ik ken zelfs mensen die ter plekke hebben besloten om zich te laten omscholen om in de zorg te gaan werken. Ik vind dat echt super inspirerend om te zien. Misschien loop jij ook wel met deze gedachten rond. 

Voordat je zomaar een stap gaat maken, is het belangrijk om te weten wat voor jou echt 'er toe doen en het verschil maken' betekent. Zodat je straks echt op je plek zit als je een nieuwe baan hebt gevonden.

Zodat jij; 
- Inzicht hebt in wat je echt wil in je werk en leven
- Leert vanuit verlangen te werken en minder vanuit je hoofd
- Weet welke vervolgstappen je kunt maken.

Nieuwsgierig? Meld je nu aan!
 • eventmanager

  Petra Van der Vlugt

 • over de trainer

  Mirjam Beek

  Ik coach en begeleid mensen die verandering willen in hun leven en loopbaan.Die bewust willen kiezen voor hun werkgeluk en hierin hun eigen pad willen volgen. Ik geloof er namelijk in dat je jezelf niet hoeft te verliezen in een baan. Dat je de regie mag nemen over je leven en dat jouw werk hierin een onderdeel is. Ik geloof in een goede verhouding tussen je werk, je gezin, je vrienden en ontspanning. Hierdoor kun je de beste versie van jezelf zijn.

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)