Wat straal jij uit?

Leerdoelen

  • Personal branding.
  • Netwerken.

Gastspreker: Myrthe Linssen

Een eerste indruk blijft onwijs belangrijk. Zeker voor ondernemers en zzp’ers maar wat als je zelf in de hand hebt hoe een ander je ziet. Zo laat je je echte zelf zien op je website, LinkedIn of Instagram.

In deze workshop leg ik er van alles over uit. Hoe je jezelf het beste kan laten zien door middel van foto’s, wat wel te doen en wat niet en hoe je bij het gewenste eindresultaat komt zodat je jouw ideale klant gaat aantrekken.

Samen gaan we vooral werken aan een bewustwording van jouw image zodat je gaat inzien of jouw foto’s wel echt weerspiegelen waar jij en jouw bedrijf voor staan.

Over Myrthe Linssen

Met ruim 5 jaar fotografie ervaring weet ik hoe ik ervoor kan zorgen dat jij je goed voelt tijdens een fotoshoot zodat je zelfvertrouwen uitstraalt op je foto’s. Gespecialiseerd in Personal branding fotografie en modefotografie help ik ondernemers en bedrijven met het versterken van hun imago. Lees meer op haar website.


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Door het bijwonen van de events heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil! Dit zelfinzicht heeft mijn zelfvertrouwen en vaardigheden vergroot.

- Paul (Team Breda)