Wat is jouw 'waarom'?

Leerdoelen

  • Kom erachter wat jouw waarden, eigenschappen en interesses zijn
  • Ontmoet gelijkgestemden en leer van en met elkaar
  • Pitch jezelf
  • Vergroot je zelfvertrouwen

Je 'waarom' is jouw innerlijke motor, de ware intentie achter alles wat jij doet. Jouw constante factor die jou richting geeft en uiteindelijk voldoening en (werk)geluk oplevert.

Daarom is het zo belangrijk dat jij jouw eigen 'waarom' goed kent. Het gaat je helpen om te bepalen welke baan of werkzaamheden bij jou passen, maar ook om successen te behalen. Het is jouw unique selling point. Er is namelijk maar een persoon die de dingen doet zoals jij ze doet en waarom jij ze doet. 

Hoe kom je er nu achter wat jouw 'waarom' is? Daar gaan we tijdens deze workshop samen mee aan de slag. Met behulp van een aantal vragen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke 'waarom'. Ben jij erbij?

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Sonja Eichhorn

Een leider die de mens (collega’s en klant) bovenaan zet (i.p.v. het getal), meer denkt in ‘wij’ dan in ‘ik’ = samen, een omgeving creëert waar mensen zich gewaardeerd en prettig voelen (zichzelf kunnen zijn).

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)