• coaching

Wat is jouw cadeau aan de wereld?

Je cv is in orde. Je LinkedIn profiel bijgewerkt en aangescherpt. Je weet wat je vaardigheden en je competenties zijn. Je wordt uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken. Maar dan… Hoe kun je jezelf blijven in het gesprek, als je serieus kans maakt op de baan? Passen deze functie en organisatie wel bij jou als mens?

De baan die echt bij je past gaat niet alleen over je ervaring, je kwaliteiten en of de randvoorwaarden kloppen. De sleutel is je dieperliggende zingeving, daar ligt jouw onderscheidend vermogen. Met je innerlijke drive ga jij het verschil maken!

Tijdens de workshop ‘Jouw cadeau aan de wereld’ gaat het over wie jij bent als mens. Wat jij hier op aarde te brengen hebt. Waarmee je het onderscheid kunt maken. Zo bereik je een match op dieper niveau tussen jou en je potentiële nieuwe werkgever.

Ontdek what makes you tick!

Je kunt je niet verschuilen achter woorden tijdens deze creatieve en inspirerende workshop. Je gaat naar de kern van wie je bent. En krijgt op een diepere laag inzicht in ‘what makes you tick?’ Je innerlijke drive. Je bezieling.

Je ontdekt in welke omgeving je ‘jouw cadeau’ wilt delen met de wereld. En hoe je dat praktisch inzet in het sollicitatieproces waar je nu mee bezig bent. Op weg naar de baan waarin je vol vertrouwen en plezier doet wat precies bij je past!

De trainer

Ontspannen jezelf zijn. Dat is waar Syl Granneman mensen bij begeleidt. Minder kritisch zijn en meer tevreden met jezelf. Je talenten ontdekken en durven inzetten. Zodat je met vertrouwen en plezier doet wat precies bij je past!

 • eventmanager

  Sanne Denneman

  Ik ben Eventmanager geworden bij DeBroekriem om naast mijn sportcarrière ervaring op te doen in de evenementenbranche, zodat ik een uitdagende baan kan vinden die bij mij past. De komende jaren staan in het teken van het naar een hoger niveau brengen van mijn atletiekpassie en daarnaast werk ik parttime als Medewerker Contact Center bij Copaco in Eindhoven.

 • eventmanager

  Paul de Jong

 • over de trainer

  Syl Granneman

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)