• personal branding

  • coaching

Wat is jouw cadeau aan de wereld?

Jouw cadeau aan de wereld – je innerlijke drive waarmee je het verschil maakt!

Alles klopt

Je cv is in orde. Je LinkedIn profiel bijgewerkt en aangescherpt. Je weet wat je vaardigheden en je competenties zijn. Je wordt uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken. Maar dan… Hoe kun je jezelf blijven in het gesprek, als je serieus kans maakt op de baan? Passen deze functie en organisatie wel bij jou als mens?

Maar de baan die jou past gaat over meer dan dat

De baan die echt bij je past gaat niet alleen over je ervaring, je kwaliteiten en of de randvoorwaarden kloppen. De sleutel is je dieperliggende zingeving, daar ligt jouw onderscheidend vermogen. Met je innerlijke drive ga jij het verschil maken! 

Het gaat over wat jij te brengen hebt

Tijdens de workshop ‘Jouw cadeau aan de wereld’ gaat het over wie jij bent als mens. Wat jij hier op aarde te brengen hebt. Waarmee je het onderscheid kunt maken. Zo bereik je een match op dieper niveau tussen jou en je potentiële nieuwe werkgever.

Ontdek what makes you tick!

Je kunt je niet verschuilen achter woorden tijdens deze creatieve en inspirerende workshop. Je gaat naar de kern van wie je bent. En krijgt op een diepere laag inzicht in ‘what makes you tick?’ Je innerlijke drive. Je bezieling. 

Je ontdekt in welke omgeving je 'jouw cadeau' wilt delen met de wereld. En hoe je dat praktisch inzet in het sollicitatieproces waar je nu mee bezig bent. Op weg naar de baan waarin je vol vertrouwen en plezier doet wat precies bij je past! 

De trainer:

Ontspannen jezelf zijn. Dat is waar Syl Granneman mensen bij begeleidt. Minder kritisch zijn en meer tevreden met jezelf. Je talenten ontdekken en durven inzetten. Zodat je met vertrouwen en plezier doet wat precies bij je past!


Update
Vanwege de adviezen vanuit de RIVM zal dit event digitaal worden gehouden. Daardoor kunnen nieuwsgierigen uit heel Nederland profiteren van deze workshop. De trainer zal via een video-verbinding zijn/haar kennis delen en we zorgen dat er ook volop interactie zal zijn met de deelnemers. Zo kunnen we vanuit huis toch ons netwerk vergroten! Houd de site en je mailbox in de gaten voor updates. 
Omdat alle fysieke bijeenkomsten zijn uitgesteld, bieden we bij JobOn deze maand een breed aanbod van online trainingen, webinars en video-calls. We zorgen dat alle thuisblijvers van Nederland voldoende inspiratie en motivatie krijgen!  • eventmanager

    Kim Lohstroh

  • over de trainer

    Syl Granneman

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)