Wandelevent Helmond: Zet stappen in jouw zoektocht naar werk!

Leerdoelen

  • Jouw netwerk vergroten.
  • Stappen zetten om verder te komen richting jouw nieuwe baan.
  • Energie opdoen in een mooie omgeving.

In samenwerking met de LEVgroep Helmond organiseert JobOn dit wandelevent.

 

Wil jij actief aan de slag om verder te komen met je zoektocht naar een passende baan? Heb jij behoefte aan het delen van tips en ervaringen met werkzoekenden in jouw regio? Doe nieuwe energie op in een mooie omgeving! Leg contacten met andere werkzoekenden in jouw stad, zodat je jouw doelen kunt bereiken!

Meer ideeën & minder stress door wandelen

Al wandelend kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek. Doordat je linker -en rechterhelft samenwerken, komen meer ideeën naar boven en beklijft alles wat je bespreekt beter dan wanneer je niet in beweging bent. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn en werkt de buitenlucht ook nog eens stress-reducerend.

Bereik al wandelend jouw doelen!

Tijdens deze netwerkwandeling in regio Helmond doe jij nieuwe energie en contacten op en ga je samen aan de slag om stappen te zetten om verder te komen in jouw zoektocht naar een passende baan. Al wandelend werken we met diverse interactieve opdrachten om stil te staan bij verschillende aspecten die jou verder helpen in de keuzes die jij maakt binnen jouw loopbaan. Natuurlijk dagen we je ook uit om de rest van het jaar concrete stappen te blijven zetten. Op deze manier kun jij er de rest van het jaar weer vol tegenaan.

 


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

trainer

Hans van Kleef

Werkt sinds 5 jaar als generalist binnen het Sociaal Domein in de regio Eindhoven. Zijn achtergrond is sales marketeer, maar tegenwoordig is hij getransformeerd naar "sociaal marketeer" zoals hij dat zelf noemt. Een deel van zijn huidige activiteiten heeft nog steeds te maken met het werk zoeken, oftewel de participatie naar werk. Hij werkt volgens "Product Markt Confrontatie". Vanuit de marketing is dit letterlijk een product naar de markt brengen, maar voor Hans is het een persoon met de volgende stap helpen.

eventmanager

Eduard Edeling

Voel mij thuis in een dynamische werkomgeving met jonge mensen en en nieuwe frisse ideeën. Mijn sleutelwoorden zijn gedrevenheid en empathie. De uitdaging bij JobOn ligt voor mij in het helpen van mensen die even in between jobs zijn. Zodat ik hen met nieuw aangeleerde vaardigheden en inzichten aan de slag kan laten gaan.

Word eventmanager, want dat verrijkt je cv! Neem daarnaast ook regelmatig deel aan events waar je iets nieuws van kan leren.

- Vera Ros - Jobcoach