• communicatie

 • solliciteren

Waar laat ik mijn handen? Praktische tips over presenteren

Leerdoelen

 • Krijg meer zelfvertrouwen in een gesprek of presentatie
 • Leer hoe jij krachtig kunt overkomen
 • Wees authentiek in je overkomen
Alleen al in Nederland worden elke dag ontelbare presentaties gegeven. De meeste van die presentaties zijn oersaai. De spreker, maar ook het publiek, beleeft er meestal weinig lol aan. Serge van Rooij geeft antwoord op de 25 meest gestelde vragen bij presentatietrainingen. Vragen als: ‘Hoe zorg ik dat mensen tot het einde geboeid blijven?’, ‘Hoe blijf ik authentiek?’, ‘Hoe praat ik niet te snel?’ en ‘Hoe zorg ik dat ik mijn tekst niet vergeet?’. De praktische antwoorden zijn verrassend eenvoudig toe te passen en hebben een groot effect op de spreker én het publiek. Op een luchtige manier beschrijft hij hoe je een presentatie maakt die leuk is om te geven en boeiend is om naar te luisteren. Krijg meer zelfvertrouwen en daardoor meer succes. Op momenten dat het er écht om gaat. Een goed verhaal, de juiste uitstraling en een oprechte verbinding met de ander zijn dan cruciaal!

Wil je last-minuten aanmelden en nog meekijken? Dat kan! Gebruik dan de volgende link: https://jobon.webinargeek.com/jobon-air-waar-laat-ik-mijn-handen 
 • eventmanager

  Pieter Vermeer

 • over de trainer

  Serge van Rooij

  Partner Bex*Impact Academy Krijg je anderen niet enthousiast voor jouw ideeën? Luistert niemand echt naar je in een vergadering? Reageert je publiek met een beleefd applausje als je presenteert? Maak jij dus minder impact dan je verdient? Dat is niet nodig. Het is onzin dat alleen een handjevol natuurtalenten hun boodschap met impact kunnen overbrengen. Jij kunt het ook leren. Communiceren is namelijk een vaardigheid. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring gaan we op zoek naar jouw authentieke communicatiekracht.

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)