Vol zelfvertrouwen solliciteren

Leerdoelen

  • Ontdek wat je tegenhoudt bij jouw zoektocht naar passend werk
  • Krijg meer vertrouwen tijdens jouw sollicitatieproces

Een mens kan last hebben van belemmerende 'mythes' over zichzelf, die het zoeken naar passend werk in de weg kunnen zitten. "Ik ben te oud, heb te weinig ervaring, ik heb gaten in mijn cv, ik mis competenties dus maak ik toch geen kans om uitgenodigd te worden." Het is goed deze 'mythes' te kennen, te toetsen, te wegen en te herzien.

Wat ga je doen?

Tijdens deze interactieve workshop maken we de weg vrij om met meer vertrouwen verder te gaan met solliciteren, zodat we daarin kansrijker worden. Deze workshop wordt gegeven door onze gastspreker Renée Hassink. Zij deelt (out of the box) tips en laat zien hoe je jezelf op een andere manier goed kan presenteren. Eerdere deelnemers beoordelen deze workshop positief en gaven aan een boost te hebben gekregen en veel praktische tips.

Maak werk van zelfvertrouwen!

Dit event is onderdeel van de maand: “Maak werk van zelfvertrouwen”. Bij JobOn geloven we dat zelfvertrouwen de sleutel is tot succes in je carrière. Gedurende deze maand gaan we samen op reis naar zelfvertrouwen! Bekijk hier alle workshops over zelfvertrouwen.

Blijf automatisch op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken automatisch alle nieuwe events, blogs en carrièrekansen.

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Renée Hassink

Ik vind het belangrijk te formuleren wat de goede randvoorwaarden zijn om je talenten optimaal in te kunnen zetten op een werkplek. Die kennis geeft basis om een brug tussen jezelf en werk te kunnen bouwen.

eventmanager

Petra van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten. Ik kan me goed verplaatsen in de ander, help en luister graag en ga op zoek te gaan naar de juiste (creatieve) oplossing. Ik ben een echte doener en organisatorisch ben ik sterk.

JobOn heeft mij al zoveel gebracht. Ik kan vanuit een veilige setting werken aan mijn loopbaan.

- Eventmanager: Martin Ating Rumahlaiselan