• coaching

  • personal branding

Vitaal aan het werk als HSP - Deel 3

Leerdoelen

  • Energiek weer aan het werk als HS werkzoekende.
Deze workshop heeft als thema HSP op zoek naar passend werk. Dit is deel 3 van de training Vitaal aan het werk als HSP bestaande uit 3 workshops. Tijdens de training voor hoogsensitieve werkzoekenden zullen we werken aan de stress(klachten) die deze werknemers kunnen ervaren als zij nog niet goed met hun hoogsensitiveit kunnen omgaan. De workshops leren hun ook hoe zij weer energiek op zoek kunnen gaan naar een passende baan.

De training is gegeven door Jozien Elgershuizen, die deskundige op het gebied van Human Resource Development & Sustainable Social Development. Nadat ze veel werd uitgedaagd door diverse fysieke, mentale en emotionele prikkels ontdekte ze dat ze hoogsensitief is. Ze besliste om zichzelf op energie management, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling te richten. Ze begeleidt nu anderen bij het verkennen van hun mogelijkheden en het verwezenlijken van onbewuste potenties. Tevens ondersteunt ze docenten en trainers bij hun professionele ontwikkeling.

In de derde en laatste workshop zullen we kijken hoe we met de verkregen kennis en ontwikkelde vaardigheden uit de vorige workshops aan het werk kunnen om een passende baan te vinden. Daarvoor zal worden gekeken naar de kwaliteiten van de deelnemers. Vooral zullen de deelnemers aan de slag gaan met het ontdekken van hun wensen aan een nieuwe baan en een passende werkomgeving. Vervolgens zullen we verschillende mogelijkheden bekijken hoe werkzoekenden hun wensen kunnen omzetten in kansen om de baan te krijgen die bij hun past. Daarbij zal ook worden stilgestaan bij een stukje rouwverwerking als het gaat om het verlies van werk.

De training is heel praktisch ingericht met diverse opdrachten en (ontspannings)oefeningen die na de training direct thuis kunnen worden uitgevoerd. De training is geschikt voor iedereen die op zoek wil of is naar een passende baan. Aangezien in elke workshop verder wordt gewerkt aan jouw ontwikkeling, wordt sterk aanbevolen om deel te nemen aan de gehele training van 3 workshops.
 
 Heb je zin om deel te nemen? Meld je dan snel aan en zet meteen de data (12, 26 maart en 9 april 2020 – 14.00 tot 17.00 uur) van de drie workshops in jouw agenda!

  • eventmanager

    Danny Stigter

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)