Van ijswak tot ijzersterke prestaties

Leerdoelen

  • Ontdek je groei potentieel
  • Investeer in adaptiviteit
  • Leer van de Wim Hof Methode

Verhoog je welzijn om tot topprestaties te kunnen komen! In deze talk geven we tips voor HR-managers om het werkgeluk van medewerkers te vergroten, tips voor recruiters om te werken aan employer branding en tot slot tips voor in-between-job'ers die zich maximaal willen voorbereiden op een succesvolle vervolgstap in hun loopbaan.

Pieter Vermeer van JobOn gaat in gesprek met Roy Schoemaker. Ondernemer Roy Schoemaker is Scaling Agile transformatiecoach geweest bij ASML nadat hij jarenlang transformaties heeft begeleid binnen diverse grote bedrijven en overheidsorganisaties. Dit rijk scala aan ervaringen heeft in unieke expertise geresulteerd, genaamd Leading by Being, waarbij de mens centraal staat tijdens verandertrajecten.

Zijn ervaringen en expertise heeft hij vertaald in een baanbrekende programma's voor organisatie en teams. Pieter Vermeer van Stichting JobOn heeft dit aan den lijve ondervonden als deelnemer van een 4-daagse expeditie naar Lapland gebruikmakend van onder andere de Wim Hof Methode.

Tijdens deze inspiratie-talk gaan we samen ontdekken waar jouw mogelijkheden voor groei liggen. Roy weet als geen ander hoe je mensen kan motiveren om zichzelf te ontwikkelen over de essentiële menselijke elementen. "We combineren daarbij de verschillende quotiënten (Q’s) tot de zogeheten 5Q’s om een integrale visie te vormen. Centraal staat daarbij Adaptiviteit (AQ), een element dat nu meer dan ooit van essentieel belang is, om aan te passen aan veranderende situaties." 

Een gezonde balans tussen de Q’s en binnen elke Q afzonderlijk, bepaalt hoe individuen, teams en de organisatie als geheel ervoor staan en waar zich onbenut potentieel bevindt. Dit integrale beeld stelt je in staat te herkennen waar ruimte voor groei ligt. We geven een toelichting over deze zaken en gaan vervolgens aan de hand van de resultaten samen aan de slag om te onderzoeken hoe je zelfstandig in beweging kan komen naar de beste versie van jezelf.

Verder gaan we samen bezig met het verkennen van de PLAY-zone. Dit is de plek buiten je eigen comfort zone waar je kan experimenteren en nieuwe zaken kan onderzoeken om innovatie te creëren. Je bent spelenderwijs aan het leren en ontwikkelen. Tijdens de talk krijg je praktische handvatten, ideeën en tips om zelf in beweging te komen.

Voorbereiding

Het heeft een sterke aanbeveling om een minimaal een week van te voren de app Spyre te downloaden en het 7 dagen traject te hebben doorlopen. Na deze 7 dagen krijg je inzicht in jouw 5Q's resultaten en jouw eigen energiebalans, de zogenaamde QEI (Quote Energy Index). Dit is jouw eerste inner selfie en het startpunt van jouw Spyre journey.

Directe Links naar Spyre in de App Stores

We wensen je heel veel ontdekkingsplezier!

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Pieter Vermeer

Probeer open te staan voor alles wat er op je pad komt, heb vertrouwen, want er komt echt wel weer iets leuks voorbij. Wanneer is niet bekend, maar ga intussen zoveel mogelijk workshops e.d. volgen, nieuwe mensen ontmoeten, gesprekken voeren en dan kom je er wel.

- Ilse (Team Hoorn)