Timemanagement voor multipotentials

Leerdoelen

  • Je leert hoe je interesses en bezigheden met elkaar kunt verbinden
  • Je leert hoe je een goed plan kunt maken

Na haar succesvolle introductie over multipotentials in haar vorige webinar voor JobOn vertelt Stefanie Hoogland deze keer hoe je als multipotential met een goede planning het beste uit jezelf kan halen. De kunst is namelijk om interesses, projecten en activiteiten zodanig te combineren zonder dat je erin verdrinkt. Je behoudt dan het overzicht en de tijd om te genieten van wat je doet. Tijd die je besteedt aan dingen die je écht zou willen of kunnen doen.

Ben jij ondernemend, vind je veel werkvelden of bezigheden interessant en maak je je die snel eigen? Misschien ben jij dan wel een multipotential. En multipotentials hebben de wind mee in een wereld waarin mensen steeds vaker verschillende banen of bezigheden hebben en waarin skills als leergierigheid en aanpassingsvermogen belangrijker worden. Organisatieadviseur en change maker Stefanie Hoogland is - zoals ze zelf een paar jaar geleden ontdekte - een echte multipotential. Ze heeft zich in het onderwerp verdiept en werkt inmiddels aan een boek erover.

Wie organiseert dit event?

trainer

Stefanie Hoogland

Stefanie Hoogland is ook leiderschapscoach, facilitator, spreker en auteur. Zij heeft in haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies en als ondernemer veel kennis opgedaan van verschillende methodieken en zet die nu op haar persoonlijke wijze in, passend bij de situatie, de organisatie en de mens.

eventmanager

Vera Ros

Het geeft mij energie om anderen op weg te helpen en om kennis te delen. Daarom ben ik bezig met een switch van journalistiek naar werk als job- of participatiecoach. De webinars van JobOn inspireren en motiveren mij daarbij. En als event manager van JobOn doe ik iets terug en ontwikkel ik nieuwe vaardigheden.

Ik heb JobOn ervaren als een positieve organisatie, waarin je je gekend weet en waar je de mogelijkheid wordt geboden om je vaardigheden te versterken, je persoonlijk te ontwikkelen en je netwerk te vergroten. De werkzaamheden voor JobOn gaven mij energie en een gevoel van waarde. Juist als je werkzoekend bent kan dat echt een verschil maken in hoe je je werkloosheid ervaart.

- Carolien (Elst)