• coaching

Time to Reinvent Yourself

Leerdoelen

  • Je leert hoe je een eerste stap kunt zetten om de beste versie van jezelf te worden
Na 10.30 kun je je alleen nog rechtstreeks aanmelden voor het webinar via deze link: https://jobon.webinargeek.com/jobon-air-time-to-reinvent-yourself

In een recent artikel van CNBC@Work, werd gewag gemaakt van het feit dat de toekomst van werk niet gaat over diploma’s en titels, maar over het hebben van vaardigheden. Een diploma is niet onderscheidend genoeg meer. Als je je begeeft op de arbeidsmarkt moet je meer in huis hebben. Het is een totaalpakket van kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen participeren op de arbeidsmarkt. Vaardigheden helpen ons om regie te nemen en niet af te wachten, maar actief in te spelen op wat er om ons heen gebeurt. Om welke vaardigheden gaat het? Het begint bij onszelf: zelfkennis en zelfbewustzijn. We moeten onszelf door en door kennen. 

Dat is precies wat we bij Move in2 the Future beogen: jouw unieke talenten naar de oppervlakte brengen zodat je die kunt combineren met de kennis en ervaring die je al hebt. Je bent niet een van de velen, maar die persoon die iets uitzonderlijks te bieden heeft. Maar niet alleen dat. Het stelt je in staat om daarin de regie te nemen over je toekomst. Wat heb je te bieden en met wie wil je samenwerken? De rollen worden dan omgedraaid. Van passief afwachten, ga je het voortouw nemen en al je kwaliteiten inzetten om dat te gaan doen waar je blij van wordt., een levensvervulling waar je heel veel voldoening uit haalt en waar je ook het beste van jezelf kunt geven.

In dit webinar lichten we een tipje van de sluier van ons online programma. Onze leerdoelen zijn simpel en doeltreffend: je leert iets over jezelf, je krijgt een instrument om hier verder mee aan de slag te gaan en je kijkt naar de toekomst: wat is een eerste stap die je wilt zetten vanuit de inzichten die je verkrijgt in het webinar. 

  • eventmanager

    Pieter Vermeer

  • over de trainer

    Saskia Harkema

    Saskia Harkema is een duizendpoot: mensenrechtenactiviste, professor, trainer en coach, opgegroeid in Zuid-Amerika. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf INENDI (Innovation, Entrepreneurship & Diversity) voor verschillende universiteiten, hogescholen en non-gouvernementele organisaties in heel Europa en Turkije. Daarnaast werkt ze met vluchtelingen via de door haar opgezette stichting Faces of Change.

“Wat mij energie gaf om door te gaan waren de events die ik heb mogen organiseren als vrijwillig eventmanager en de positieve reacties die je krijgt van de deelnemers. Daarnaast leerde ik zelf veel, vergrootte ik mijn netwerk en zichtbaarheid en deze ervaring staat natuurlijk goed op mijn cv.”

- Dennis (50, ‘s Gravenzande)