Theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken!’

Leerdoelen

  • Zet stappen richting jouw droombaan.
  • Inspiratie en motivatie.
  • Een leuke activiteit!
  • De kans om te netwerken met anderen.

Zaanstad, benut deze arbeidsmarkt en ga voor jouw droombaan! JobOn presenteert de theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken’. De arbeidsmarkt heeft nog nooit zo’n tekort gehad aan werknemers. Tegelijkertijd zijn er nog een groot aantal mensen op zoek naar een passende baan of aan het oriënteren op de vervolgstap in hun carrière. Dit biedt een unieke kans om de huidige arbeidsmarkt te benutten en de stap richting jouw droombaan te maken. Daarom presenteert Stichting JobOn vanaf juni de theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken!’. Een vernieuwende en interactieve show met gelegenheid tot netwerken.

Waarom MOET je erbij zijn?

Solliciteren is hard werken. Het gaat 24/7 door, zonder vakantiedagen! Deze show geeft werkzoekenden een rustpunt. Een moment van ontspanning om de volgende dag vol enthousiasme en nieuwe ideeën weer aan de slag te gaan. De theatershow richt zich op álle werkzoekenden: mensen zonder baan, maar ook mensen die graag ergens anders willen werken.

Jeukwoorden & Bullshit Bingo!

In deze interactieve show vol humor en muziek laat Ralph je zien hoe jij als werkzoekende - zonder én met baan - zelf de regie kan nemen bij het vinden van een passende baan. Met liedjes en meer…. Om vervolgens op ‘subtiele wijze’ praktische tips te geven voor een succesvolle sollicitatie. Ralph neemt je mee in zijn levenslessen (opgedaan met Daytime TV), zijn ervaring met het lezen van ‘jeukwoorden’ als creatief en sociaal in sollicitatiebrieven (Bullshit Bingo!) en een ‘Recordpoging Netwerken’. En wie tijdens de show rustig achterover denkt te leunen, kan zomaar een ‘bijbaan’ krijgen als burgemeester van het sprookjesbos.

Dynamische voorstelling

HR en theater: deze twee werelden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de wereld van Ralph Kolen. In zijn theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken!’ brengt hij ze samen tot een dynamische, humoristische en interactieve voorstelling, bedoeld om mensen te helpen bij het vinden van hun nieuwe baan.

Tourdata | Locaties | Meer

Bekijk alle tourdata, locaties en meer op de aparte pagina over de show.

Wie organiseert dit event?

trainer

Ralph Kolen

Ralp is lid van het kernteam van JobOn en is onze Talent en HR manager. Ralph is hét aanspreekpunt voor onze eventmanagers.

eventmanager

Petra Van der Vlugt

Petra is lid van het kernteam van JobOn: "Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten."

Geloof in jezelf en investeer tijd en aandacht in persoonlijke ontwikkeling!

- Esther (Team Eindhoven)